- Yasaklandı
-
Rica ederim kardeşimTeşşekürler yararlı +
Böyle daha iyi yerlere geliceklerbilmeyenlar içinde yaralı olur kardeşim yama yapmasıydın daha iyi olurdu hem kendılerının geliştilerdi hata yapa yapa bi yere gelıp o hatarlını düzelticeklerdı
Teşekkür ederim kardeşimeline sağlık
Teşekkür ederim kardeşim cansın herkese faydamız dokunsun kendim için çalışmıyorumbulduğunu paylaşmak güzel comert insanlardan biri newler için faydalı
Var onlarda diğer konuda paylaşıcam sabredinaga elinde obj varmı _
Bekliyoruz...Var onlarda diğer konuda paylaşıcam sabredin
Yararlı +
Gardaşım benim
şimdi bize lafmı koyuyon usta kendim için çalışmıyorum diye usta eğer oyle diyorsan sana şöle diyim ben o vb.net baypassını paylaştıktan sonra herkes şahlanyo artislik yapıyo bu işleri bırakacağım zmn ztn yarı bırakmış sayılırım ozaman paylaşırım .benim zamanım yok kodlamaya çünkü boş iş olarak görüyorum.Teşekkür ederim kardeşim cansın herkese faydamız dokunsun kendim için çalışmıyorum
#Nemesıs One Shot
Biri vb.net kullanır bypass yaptım der, diğeri 4 byte value verip pointer bulmayı bilmeyenler için materyaller diye konu açar. Arkadaşlar, lütfen forumdan exit atın. Forumun IQ seviyesini düşürüyorsunuz..şimdi bize lafmı koyuyon usta kendim için çalışmıyorum diye usta eğer oyle diyorsan sana şöle diyim ben o vb.net baypassını paylaştıktan sonra herkes şahlanyo artislik yapıyo bu işleri bırakacağım zmn ztn yarı bırakmış sayılırım ozaman paylaşırım .benim zamanım yok kodlamaya çünkü boş iş olarak görüyorum.
herkes anasının karnında öğrenmedi sende dahil herkesin bölümü farklı c++ vb.net biz vb.neti biliyoruz zoruna gittiyse yorum yapmıyabilirdin sen yöneticisindiye lafımı geri çekecekte değilimBiri vb.net kullanır bypass yaptım der, diğeri 4 byte value verip pointer bulmayı bilmeyenler için materyaller diye konu açar. Arkadaşlar, lütfen forumdan exit atın. Forumun IQ seviyesini düşürüyorsunuz..
Cheat engineden wolftü bin seç ordan bulursunuz zatenAga tamam yararlı oldu da bunları nasıl kullancaz ?
Haklısın ustaşimdi bize lafmı koyuyon usta kendim için çalışmıyorum diye usta eğer oyle diyorsan sana şöle diyim ben o vb.net baypassını paylaştıktan sonra herkes şahlanyo artislik yapıyo bu işleri bırakacağım zmn ztn yarı bırakmış sayılırım ozaman paylaşırım .benim zamanım yok kodlamaya çünkü boş iş olarak görüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?