29 Eyl 2019 #1 KHeJ K Onaylı Üye Katılım 2 Kas 2016 Mesajlar 114 Tepki puanı 1 9 HİZMET YILI beyler pointer bulmayı iyi bilen ve anlatabilecek biri varmı karşılığı verilir.
29 Eyl 2019 #2 Jacquelyn Isse Kun Emektar Üye Katılım 15 May 2017 Mesajlar 4,801 Çözümler 5 Tepki puanı 2,106 Ödüller 15 Sosyal 9 HİZMET YILI Youtube üzerinden temel bir eğitim videosu izleyerek mantığı anlayabilir daha sonra pointer bulma yollarını araştırabilirsin
Youtube üzerinden temel bir eğitim videosu izleyerek mantığı anlayabilir daha sonra pointer bulma yollarını araştırabilirsin
29 Eyl 2019 Yasaklandı #3 Cioyam C Banlı Üye Katılım 28 Eyl 2019 Mesajlar 37 Tepki puanı 7 Yaş 26 6 HİZMET YILI ben biliyorum orta derecede disccord dan yardım edebilirim istersen
29 Eyl 2019 Konuyu başlatan #4 KHeJ K Onaylı Üye Katılım 2 Kas 2016 Mesajlar 114 Tepki puanı 1 9 HİZMET YILI Cioyam' Alıntı: ben biliyorum orta derecede disccord dan yardım edebilirim istersen Genişletmek için tıklayın ... Ts varmi reis Post automatically merged: 29 Eyl 2019 Qveen' Alıntı: Youtube üzerinden temel bir eğitim videosu izleyerek mantığı anlayabilir daha sonra pointer bulma yollarını araştırabilirsin Genişletmek için tıklayın ... kardeşim youtubede falan csh var csh ve bin bulmak basit obj bulmayı bilmiyorum Son düzenleme: 29 Eyl 2019
Cioyam' Alıntı: ben biliyorum orta derecede disccord dan yardım edebilirim istersen Genişletmek için tıklayın ... Ts varmi reis Post automatically merged: 29 Eyl 2019 Qveen' Alıntı: Youtube üzerinden temel bir eğitim videosu izleyerek mantığı anlayabilir daha sonra pointer bulma yollarını araştırabilirsin Genişletmek için tıklayın ... kardeşim youtubede falan csh var csh ve bin bulmak basit obj bulmayı bilmiyorum