9 Kas 2019 #1 Nexy Süper Üye Katılım 13 Ocak 2017 Mesajlar 644 Çözümler 1 Tepki puanı 203 Ödüller 8 9 HİZMET YILI Merhabalar elimde bypass var ama nasıl pointer bulacağımı bilmiyorum , bu konularda deneyimli olan birisi var mı Oyun ismi [ İstanbul Kıyamet Vakti ] metin 2 tarzı eski bir oyun.
Merhabalar elimde bypass var ama nasıl pointer bulacağımı bilmiyorum , bu konularda deneyimli olan birisi var mı Oyun ismi [ İstanbul Kıyamet Vakti ] metin 2 tarzı eski bir oyun.
9 Kas 2019 #2 Aporlorxl23 A Onaylı Üye Katılım 28 Eki 2019 Mesajlar 132 Çözümler 1 Tepki puanı 31 Ödüller 3 6 HİZMET YILI İnternete Bakarak Bulabilrsin, Hangi Oyun Olduğunu Söylersen Biliyorsam Yardım Edebilirim. Oyla 0 Olumsuz oyla
10 Kas 2019 Konuyu başlatan #3 Nexy Süper Üye Katılım 13 Ocak 2017 Mesajlar 644 Çözümler 1 Tepki puanı 203 Ödüller 8 9 HİZMET YILI Aporlorxl23' Alıntı: İnternete Bakarak Bulabilrsin, Hangi Oyun Olduğunu Söylersen Biliyorsam Yardım Edebilirim. Genişletmek için tıklayın ... istanbul kıyamet vakti eski bir oyun , metin2 tarzı birşey belki biliyorsundur ama bir türlü pointer bulamadım yardımcı olursan sevinirim ^^ Oyla 0 Olumsuz oyla
Aporlorxl23' Alıntı: İnternete Bakarak Bulabilrsin, Hangi Oyun Olduğunu Söylersen Biliyorsam Yardım Edebilirim. Genişletmek için tıklayın ... istanbul kıyamet vakti eski bir oyun , metin2 tarzı birşey belki biliyorsundur ama bir türlü pointer bulamadım yardımcı olursan sevinirim ^^