Çözüldü Pointer Path Nasıl Bulunur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Hile kodlamada yeniyim. Bir DLL dosyası ile Oyundaki Offseti Okumak ve Değer Yazmak İstiyorum Fakat Bunu Yapmak İçin Offsetler Yetmiyor Galiba. Pointer Path diye offset'e benzer şeylerde lazım
ama bulamıyorum. Örneğin CSGO Offsetleri diye aratıyorum bu forumda buluyorum ama sadece offset yazılı oluyor pointer path yazılı olmuyor ve kimsede itiraz etmiyor. Bu konuda yardımcı olur musunuz? (Hile yapmaya çalıştığım oyun zulu)

Çözüm
CS:GO gibi LOL gibi köklü oyunlarda genelde topluluk tarafından yapılan otomatik offset dumperlar olur. Örneğin CS:GO için HazeDumper(githubdan bulabilirsin) bu gibi programlar her güncellemede offsetleri otomatik çekmene yardımcı olur. Peki bu tarz programlar bulunmayan oyunlarda(zulu, wolftü) offset/pointer nasıl bulunur?

İşte burda devreye tecrübe giriyor İlk önce C++ da class yapısını bilmen lazım. Offset mantığını anlaman lazım ve pointer yapısını anlaman lazım. Bu terimlere aşina olmak ve öğrenmek için youtubeda bolca videolar mevcut. İngilizcen varsa Guidedhacking kanalını öneririm.

Bu tür videoları izledikden sonra az çok Cheat Engine konusundada bilgiye sahip olucaksın zaten.

Pointer bulmak için ilk önce değerin dinamik...
aka hernos
Süper Üye
Ödüller
4
Sosyal
6 HİZMET YILI
CS:GO gibi LOL gibi köklü oyunlarda genelde topluluk tarafından yapılan otomatik offset dumperlar olur. Örneğin CS:GO için HazeDumper(githubdan bulabilirsin) bu gibi programlar her güncellemede offsetleri otomatik çekmene yardımcı olur. Peki bu tarz programlar bulunmayan oyunlarda(zulu, wolftü) offset/pointer nasıl bulunur?

İşte burda devreye tecrübe giriyor İlk önce C++ da class yapısını bilmen lazım. Offset mantığını anlaman lazım ve pointer yapısını anlaman lazım. Bu terimlere aşina olmak ve öğrenmek için youtubeda bolca videolar mevcut. İngilizcen varsa Guidedhacking kanalını öneririm.

Bu tür videoları izledikden sonra az çok Cheat Engine konusundada bilgiye sahip olucaksın zaten.

Pointer bulmak için ilk önce değerin dinamik adresini bulman lazım(Siyah renkde gösterilen adressler)

Örneğin mermi pointeri için merminin sayısını aratıp sonrasında çıkan dinamik adrese pointer scan yapıp olağan statik adressleri(pointerleri) bulabilirsin.

Peki arayacağın şeyin türünü şeklini şemalini bilmiyorsan nasıl aramalısın?

İşte hafıza memory mantığını anladıkça oyunlarla içli dışlı oldukça bunuda öğreniyorsun. Örneğin silahımızın değeri tam sayı (int) değerinde olmalıdır. Küsüratlı mermi adetine sahip olamıyacağımıza göre Yada Can, Mana gibi değerler küsüratlı(float, double) olarak aratmalısın. Oyundan oyuna değişebilir bu durum. Kamera açısı (VievAngles) aimbot yapmana en çok yarayan değerlerden biridir. Ben yıllardır bu işlerin içinde olduğumdan dolayı bu değerlerin 2 adet float(küsüratlı) değer x(sağa sola kamera açısı) y(yukarı aşağı kamera açısı) olduğunu çok iyi biliyorum hatta hangi oyunda hangi değerler arasında olduğunuda.

Örneğin bu değer CS:GO oyunu için yukarı aşağı açısı yaklaşık - 90 ile +90 değerleri arasındadır ve küsüratlıdır. Sağ sol ise - 180 ve +180 değerleri arasını float tipi olarak aratarak hafızadaki dinamik adresini kolayca bulabilirsin. Gibi gibi örnekler uzar gider. Benden sana tavsiye ilk önce assault cube gibi basit oyunla başlayıp, o oyunda pointerleri kendin bulup daha sonra zulu gibi oyunlara geçmen. Neden mi? Çünkü zulu gibi bir oyun BattleEye gibi ilk 3'e giricek anticheatlerden biriyle çalışıyor ve muhtemelen senin cheat engineyi açmanla oyunun crash yemesi veya hata vermesi bir olucaktır

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...