debuggeri veh yapmıştım zaten, diğerini deniyim sağolAyarlardan debuggeri veh debugger yap breakpointi de hwbp yap
oyunu pencere moduna alamıyoruz, brekpoint atıp oyuna dönüm ateş edince vs. oyun donuyor ve geri masa üstüne dönüp işleme devam edemiyoruz. açılan o pencreye farklı bir yoldan ulaşabilirmiyizAyarlardan debuggeri veh debugger yap breakpointi de hwbp yap
Pencere modu için 1-2 exe vardır arayınca bulunuyor önce onu açıp aktif edersin daha sonra breakpoint atarsınoyunu pencere moduna alamıyoruz, brekpoint atıp oyuna dönüm ateş edince vs. oyun donuyor ve geri masa üstüne dönüp işleme devam edemiyoruz. açılan o pencreye farklı bir yoldan ulaşabilirmiyiz
elimde o exe den var, ama fix yiyeli uzun zaman oldu. bildiğin çalışan varsa link atarsan sevinirim, teşekkürlerPencere modu için 1-2 exe vardır arayınca bulunuyor önce onu açıp aktif edersin daha sonra breakpoint atarsın
kullanıyorum, çalışmıyor. gezginlerde bir program buldum yaklaştı ama işe yaramadı yinex3 değişirsen kullanabilirsn
müsait olunca özelden yazarsan verebilirimkullanıyorum, çalışmıyor. gezginlerde bir program buldum yaklaştı ama işe yaramadı yine
özele bakabilirmisinmüsait olunca özelden yazarsan verebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?