selamunaleyküm arkadaşlar. cheat angine ile bulduğumuz bir pointerin (on-of kodunu bilmediğimiz) on ve off valuelerini nasıl çıkarabiliriz. elimde değişik array of bytes kodları var, bunları taratınca pointer çıkıyor ama on-off valueleri olmadığı için kullanamıyorum. yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler
Bak Cheat Engineyi Aç Oyununu Seç Arreyini Tarat Çıkan Adresi Full Al Kopyala Sonra Cheat Engine Geri Dön Orda Add Address Manually Tıkla Full Kopyaladığın Adresi Oraya Yapıştır Eşittirin Yanında Offunu Verir On İse O Sayının Bir Üstü Veya Altı Olacaktır...
Bak Cheat Engineyi Aç Oyununu Seç Arreyini Tarat Çıkan Adresi Full Al Kopyala Sonra Cheat Engine Geri Dön Orda Add Address Manually Tıkla Full Kopyaladığın Adresi Oraya Yapıştır Eşittirin Yanında Offunu Verir On İse O Sayının Bir Üstü Veya Altı Olacaktır...
bu sitede bulmuştum yine şöyle bişey var:
0 Ms + Anti C114
ON: B8 00 00 00 00 90 90
OFF:8B 84 81 7C 1D 08 00
on-off kodunu bu şekilde vermiş bu aray kodlarını normal on-off koduna nasıl dönüştürebilirim. bir kaç tane kod dönüştürücü denedim işe yaramadı