5 Eyl 2016 #1 RuslaN R Üye Katılım 4 Eyl 2016 Mesajlar 46 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle muhteşem bir pokemon hilesi pokebuddy isimli hileye bakacağız.İlk önce her ne kadar mobil isimli başlığa açsamda bilgisayar gereklidir. NASIL ÇALIŞTIRACAĞIZ Genişletmek için tıklayın ... 1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap programı indiriyoruz. 2-Rar dosyasından çıkarın. 3-Pokebuddy isimli dosyayı yönetici olarak çalıştırın 4-Login kısmına aynen bunu yazıyoruz ''FREE-BETA'' 5-Settings kısmından pokemon girişinizi yapın varsa Pokemon trainer club girişinizi yapın yoksa Google Account girişini yapın 6-Ayarlarınızı yapın ve bu kadardır... HİLE İÇİ GÖRÜNTÜLER Genişletmek için tıklayın ... ALAKALI VİDEO (TÜRKÇE TEK VİDEO BANA AİT DEĞİL) Genişletmek için tıklayın ... VİRUS TOTAL SONUÇLARI Genişletmek için tıklayın ... Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap EMEGE SAYGI İÇİN REP KESİNLİKLE Bİ YERDEN TOPLU OLARAK ALMADIM +REP LÜTFEN
Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle muhteşem bir pokemon hilesi pokebuddy isimli hileye bakacağız.İlk önce her ne kadar mobil isimli başlığa açsamda bilgisayar gereklidir. NASIL ÇALIŞTIRACAĞIZ Genişletmek için tıklayın ... 1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap programı indiriyoruz. 2-Rar dosyasından çıkarın. 3-Pokebuddy isimli dosyayı yönetici olarak çalıştırın 4-Login kısmına aynen bunu yazıyoruz ''FREE-BETA'' 5-Settings kısmından pokemon girişinizi yapın varsa Pokemon trainer club girişinizi yapın yoksa Google Account girişini yapın 6-Ayarlarınızı yapın ve bu kadardır... HİLE İÇİ GÖRÜNTÜLER Genişletmek için tıklayın ... ALAKALI VİDEO (TÜRKÇE TEK VİDEO BANA AİT DEĞİL) Genişletmek için tıklayın ... VİRUS TOTAL SONUÇLARI Genişletmek için tıklayın ... Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap EMEGE SAYGI İÇİN REP KESİNLİKLE Bİ YERDEN TOPLU OLARAK ALMADIM +REP LÜTFEN
5 Eyl 2016 #2 lDarkAngeL Unutulan Değil iz bırakan OL! Süper Üye Katılım 19 Mar 2016 Mesajlar 1,329 Tepki puanı 22 Ödüller 10 Yaş 94 10 HİZMET YILI Hayırdır Kardeş 1 ayın virüs taramaları Koymuşsun. KİLİT + Çöp
5 Eyl 2016 Konuyu başlatan #3 RuslaN R Üye Katılım 4 Eyl 2016 Mesajlar 46 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI GÜNCELDİR ARKADAŞLAR + BAN RİSKİ YOKTUR