Seçkin Üye
e iyide dword ta aimbot yokki onu ne yapacaz aim olmayıncada her türlü tek yiyorum adamlardanaim çalışmanı öneririm tek çözüm bu olur + olarak esp var zaten
bunlar boş işler bilek ile ne alakası varki adam tek atıyor diyorum tek atışta gidiyorsun pompalıda affetmiyor seri hareket etsen ne olacak1- Bileğinizi güçlendireceksiniz.
2- Çok seri hareket edeceksiniz oyun ve fight esnasında.
bende alıyorum ama ben tek atamıyorum onlar nasıl atıyor anlamadım sanki aim varmış gibi götürüyor direktsende pompalı al o tek atamadan sen önce tek at
esp ne yapacakki pompalısı olan adama hiçbirşey işlemiyor esp sadece adamı görmeye yarıyor başka bi halta yaradığımı var sankiesp var knk onu kullan
Aynı silahı sende kullana bilirsin aimbot yardımı ile tek atarsın.bunlar boş işler bilek ile ne alakası varki adam tek atıyor diyorum tek atışta gidiyorsun pompalıda affetmiyor seri hareket etsen ne olacak
aimbot olsa keşke ama yok işte dword ta aim koymamışlarki geberip gidiyorumAynı silahı sende kullana bilirsin aimbot yardımı ile tek atarsın.
zaten yakınına gidince tek atıyor uzaktan bişiy yapamazyakın fight a girme
aim gerek yok satenaim çalışmanı öneririm tek çözüm bu olur + olarak esp var zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?