Popeyes 1 Liraya 9 Liralık Tavuk Burger Menü Almak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI

Evet arkadaşlar alttakileri uygulayarak Popeyes dan sadece 1 liraya üstte gördüğünüz 9 lira civarındaki tavuk burger menüyü yiyebilirsiniz.

1. Öncelikle Popeyes a gidin ve ihtiyacımız olan şey bir fiş bu fişi masalardan birinde bulabilirsiniz ama gerek yok derseniz gidip bir su alın 1 liraya.
  2. Fişi alınca google a popeyes anket yazıp ilk çıkan siteye giriyoruz yada direk buradan siteye = Tıkla girin fişin altında bulunan kodu oraya girin ve ankette bulunan soruları rastgele yanıtlayıp geçin.
  3. Anket sonunda bize bir kod vericek bu kodu fişdeki kodun altına yazıyoruz sonra Popeyesdan bir su istediğinizi söylüyorsunuz 1 lira alıcaktır sonra fişi verip kampanyayı kullanmak istediğinizi söylüyorsunuz.
  4. Size konunun en üstünde gördüğünüz 9 lira civarı tavuk burger menüyü veriyor.
  5. Eğer doymadıysanız tarayıcıdan gizli sekme açıp aynı şekilde tekrar deneyebilirsiniz. Afiyet olsun.

Kanıt fişimiz;

• Yaptığınız kesinlikle illegal bir işlem değildir Popeyes firmasının kendi kampanyasıdır zaten altta bulunan fişin alt kısmından okuyabilirsiniz.
• Gönderilen site: www.bencepopeyes.com

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
yakup01211' Alıntı:
nezamana kadar geçerli

elimde fiş yok olsa bakardım şuan geçerli fişle birlikte gidiyorsunuz kasaya unutmayın.

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
Evet Kimse Aç Kalmayak Fakirler Yumulun

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
çalışıyor

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Beyler bende aldım ablamla beraber gittik alın mq beleş deilmi nerde beleş oraya yerleş GÜNCEL +1

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
intarnet kafeye gidp ordada yapsam olurmu

Bide Su Alıyoz Fisi Kodu Yapıyoz Falan Adama Direkmi Fisi Veriyoz Yoksa Bir tane Daha Su Aldıktan Sonramı

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
İLLEGALKRALI' Alıntı:
intarnet kafeye gidp ordada yapsam olurmu

Bide Su Alıyoz Fisi Kodu Yapıyoz Falan Adama Direkmi Fisi Veriyoz Yoksa Bir tane Daha Su Aldıktan Sonramı

su al fişe kodu yaz ver

Üye
9 HİZMET YILI
Kul Hakkını Nasıl Ödeyeceksiniz ? O Mazlum İnsanların Hakkını Nasıl Ödeyeceksiniz ? Söyleyin !!!

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
CommanderMiau' Alıntı:
Kul Hakkını Nasıl Ödeyeceksiniz ? O Mazlum İnsanların Hakkını Nasıl Ödeyeceksiniz ? Söyleyin !!!

ne kul hakkından bassediyosun? popayesin kendi yapmış olduğu bişe bu sadece taktik veriyoruz.

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
ben gittim yaptım kod flnda yazdım su alsam olurmu dedeim ..... kadın dediki ila menü alman gerekiyo diyo ... kadın

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
abiii tşk ler oldu valla davar gibi yedim bizim burdaydı indim su istedim vermediler bende 1 tane patetez menu aldım 4 tl ye onla doldurdum bi normalden 1 de gizli sekmeden yedim

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
İLLEGALKRALI' Alıntı:
ben gittim yaptım kod flnda yazdım su alsam olurmu dedeim ..... kadın dediki ila menü alman gerekiyo diyo ... kadın

üstteki yoruma bak davar gibi yemiş A:SD:ASD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...