Programda zaten kurcalamadıgım yer kalmadı ttnet ıle alakalı bır durummu acabaKardeş Portunu aç sonra programını aç kurcala biraz sonra kodntol et açık gösterir bence çok kolay açması
Program paylasmıyorm ?? ve amacın ne baslıkta yazdıgım ıcınmı kaldıyorm amacınz ne vallaha delı olacamforumda program paylaşırsan seni direk şikayet edecem
kapalı zatenfirewall kapatman gerekli kardeşim
Bende bir ara yapmaya çalışmıştım firewall kapatınca port açılmıştı benim sorunum o şekilde çözülmüştü yani.kapalı zaten
ttnetmı kullanıyorsun cunku fırewall kapalı zaten acıncada olmuyor kapalıykendeBende bir ara yapmaya çalışmıştım firewall kapatınca port açılmıştı benim sorunum o şekilde çözülmüştü yani.
ttnet kullanıyorum. benim kinde firewall kapalıyken oluyor.ttnetmı kullanıyorsun cunku fırewall kapalı zaten acıncada olmuyor kapalıykende
Tmm tekrardan deneyıp haber vercemsana yardım edecemlan gir modemin ara yüzündeBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapsonra nat var ona gir orda port aç ama wan arayüzü MyISP_PTM_35 olacak onagöre portunu aç sonra port tetikletme var ona gel ordada aynısı var onuda aynısı yapacan gerşeyi aynıolmak zorunda sonraBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapgit gir portu kontrol et sonra duck dns gir dns aç duck dns yükle kur dns ve tokeni gir sonra trojen oluşturmaya gel dns yaz sonra yanına duckdns.net yaz portunuda yaz biti bende ttnet kulanıyom
evetDark Comet içinmi port açmaya çalışıyorsun.
Yardım eedersen sevınırım bıde senın programı atsana belkı onla olrYapamaz isen TeamViewer ile yardımcı olabilirim.
yardımcı olrmusunrat kullanacak isen duckdns kullanmalısın port açılmayabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?