hayat bi kayıksa bende kaymaya geldim zaten
Seçkin Üye
aynen sanırım bana gonderme yaptın ama ben konuyu bilerekden mesaj yazıorum dostumDoğrusu herkes mantıklı ve işe yarayacak yorumlar yapsa böyle olmaz fakat bilmediği konular hakkında bile yorum yapmaları beni çok tilt ediyor
İyi Forumlar Dilerim.
katılıyorum sana
+1 katılıyorum sana dostumDoğrusu herkes mantıklı ve işe yarayacak yorumlar yapsa böyle olmaz fakat bilmediği konular hakkında bile yorum yapmaları beni çok tilt ediyor
İyi Forumlar Dilerim.
Doğrusu herkes mantıklı ve işe yarayacak yorumlar yapsa böyle olmaz fakat bilmediği konular hakkında bile yorum yapmaları beni çok tilt ediyor
İyi Forumlar Dilerim.
aynen sanırım bana gonderme yaptın ama ben konuyu bilerekden mesaj yazıorum dostum
arkadaşa katılıyorum adam sadece yorum yapmak için geliyo ve "iyi-teşekkürler-güzel" gibi saçma sapan yorumlar yapılıyor katılıyorum
Knka sen yardım ede ede yapmışsın o yorumları ama millet öyle degilki spam yaparak kasıyolar ama rapor yiyince zaten siliniyor yaptıkları mesajlarbakın hepiniz bu konuda şikayetcisiniz ben 2 senedir bu forumdayım daha 300 taane mesaım var adam yarım satte alıp kaçıyo saçmalıga bak be
Onaylı üye olmak bu kadar büyütülücek birşey degil forumda 2 saat harca zaten direk olursunhadi tamam onaylı uye olmak istiyor 2 gunde spam yapmasın bu kadar kolay yani adamq weqweq yazarak mesaj kasıyor bole bise olabilirmi
Knka sen yardım ede ede yapmışsın o yorumları ama millet öyle degilki spam yaparak kasıyolar ama rapor yiyince zaten siliniyor yaptıkları mesajlar
bak ben 3 senedir forumdayım daha yeni yeni 500 mesaja geldim sen 13 günde gelmişsin işsizlik böyle birşey helal olsunhadi tamam onaylı uye olmak istiyor 2 gunde spam yapmasın bu kadar kolay yani adamq weqweq yazarak mesaj kasıyor bole bise olabilirmi
dostum katılıyorum hem sizin açınızdan daha kötü mesela 300 mesaj yapmak zor iş bide bunu full spamla kasamazsın çok zor iş en azından bazı hilelerin 50 değilde 150 yoruma filan çekilmesi lazım ve 2 gün değilde bir 5 gün aktiflik olsun bende eskiden kayıt oldum foruma gelip sadece csgo hilesi kullanıyordum böyle bir sistemin olduğunu bile bilmiyordum pubg lite da oldugunu görünce kasmaya başladım ama spam yapmadan bilinçli birşekilde yapmaya çalıştım adamlar geliyo "." koyuyo saçmalık sonra hileyi gidiyorlar tüm özelliklerini açıp hurra giriyorlar sonra ban yiyip hile fixleniyo saçmalık dostumbakın hepiniz bu konuda şikayetcisiniz ben 2 senedir bu forumdayım daha 300 taane mesaım var adam yarım satte alıp kaçıyo saçmalıga bak be
Knka sallıcaksın ban yemene değmezya dostum silinsin bende ban yedim tmm neysede tmm onlarda kulansın oymuş buymuş ama sinir oldugum kısım hep suçlu hem güçlü özelden yazmış dedimki dur ban yiyeceksin spam atma adamın yazdıgı demekki sen reportluyon lan 2 milyon tane üye var ben report lamasan başkalrı reportluyacak uyarmama rağmen atar yapıyo bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?