hayat bi kayıksa bende kaymaya geldim zaten
Seçkin Üye
sende insanlara hızlı hızlı yardım et xdbak ben 3 senedir forumdayım daha yeni yeni 500 mesaja geldim sen 13 günde gelmişsin işsizlik böyle birşey helal olsun
Ben ediyorum zaten yavaş yavaş bana yetiyorsende insanlara hızlı hızlı yardım et xd
sende insanlara hızlı hızlı yardım et xd
Bence yorumla değilde aktif saatle olması daha mantıklı olur bu sayede gereksiz yorum spam olmaz. Örneğin 3 gün aktif kalan forumda alabilecek yada forumda belli bir süre kayıtlı olması lazım olsun daha mantıklı olurdu
ben simdi 60 gundur uye deyilim ama super uye olabilirmyim sizce
O post konusunda bir çift laf etmek istiyorum.Discordda birkaç üyemizle bu konu hakkında tartışmıştık rapor tuşunu niye kullancaz ya vs diyolardı. Rapor tuşunu işte bu yüzden kullanıcaksınız.Evet forumda çok boş post kasılıyor bunun önüne geçmeye çalışıyoruz ancak 10 15 kişilik ekiplede 2m üyeye karşı bukadar oluyor. Bu konuda sizin bize yardımcı olmanız gerekiyor. Boş gördüğünüz post-yorumları raporlayın gereken yapılıyor.Ayrıyeten o yorum yükseltme konusunda bir fikrim yok founderlerin bileceği iş o.Ayrıyeten forumda 2 yıldır kayıtlı olmanıza rağmen 300 yorumunuz varsa suçu kendinizde arayın başkasında değil.
spam konusuna spam atıyor ya bide ez bannedamazing
spam konusuna spam atıyor ya bide ez bannedraporlayın sunu bende raporlucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?