Katılıyorum şuan ki sistem tamamen menfaat ilişkisine dönüştü bence bir sürü pubg lite hile sorunu diye konu var yav kardeşim açıp araştır kontrol et ya 50 yorum diye karakter önerin kısmına adam lol karakteri spamliyor olaya bak bizim güzel iyi niyetli üyelerimiz de adamları düzeltiyor çok güzel insanlar onlara lafım yok konularda alakasız yorumlar hangisine yetişeceksin.eve başlıktada gördügünüz gibi artık herkez sayı kasmak için saçma sapan şeyler yapmaya başldaı onaylı üyelerin hepsi saçma sapan şeyler yazıyo ve hileleri alıp gidiyolar ama biz emek verip kastık mesaj sayılarını çök düşürdünüz lütfen birazdaha yükseltebilirmsiniz artık çök kolay fix yiyecek hileler sevgili adminler evet konuyu düzenledim : evet herkez bu konudan rahatsız bence eski sisteme yediden geçilsin böyle herkez için çök kolay oldu
herkes için konuşma bence ben hileyi de aldım hala yorum yapmaya devam ediyorumeve başlıktada gördügünüz gibi artık herkez sayı kasmak için saçma sapan şeyler yapmaya başldaı onaylı üyelerin hepsi saçma sapan şeyler yazıyo ve hileleri alıp gidiyolar ama biz emek verip kastık mesaj sayılarını çök düşürdünüz lütfen birazdaha yükseltebilirmsiniz artık çök kolay fix yiyecek hileler sevgili adminler evet konuyu düzenledim : evet herkez bu konudan rahatsız bence eski sisteme yediden geçilsin böyle herkez için çök kolay oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?