hayır sponsor olsa bile adamın 3090 ve 3080 i var yani kutuyuda geri kapatıp satamazlar yani bilmiyorum adam o kadar kablolama yapıp tekrar yapmaz heraldekardeşim o youtuberlar bazen sponsor oluyor o yüzden kötü olsa da iyiymiş gibi gösteriyor daha detaylı bir araştırma yapmanı öneririm sana
Bak şimdi sen birtane alırsın kötüde olsa ama izleyen her kişiden prim aldıklarını düşün bu büyük bı kâr yanihayır sponsor olsa bile adamın 3090 ve 3080 i var yani kutuyuda geri kapatıp satamazlar yani bilmiyorum adam o kadar kablolama yapıp tekrar yapmaz heralde
Eksik yazmışım yazıyı izleyen her kişi o markadan aldığı zaman ki primden bahsediyorumBak şimdi sen birtane alırsın kötüde olsa ama izleyen her kişiden prim aldıklarını düşün bu büyük bı kâr yani
sormamın sebebi çok ciddi fiyat farkı var kendi ile aynı özelliklerde olan psulara göre ve bende merak ettim parça parça pc toplamaya başladım ve psu almayı düşünüyodum baktım tutuluyo bende bi bakayım dedimkasanın belkide en kritik parçasını adı sanı duyulmamış mi markayamı emanet ediceksin
fsp,corsair,cooler master,silver stone belki birkaç tane daha vardır bunlara ek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?