Predator: Hunting Grounds Steam'de %50 İndirimde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
header.jpg

Predator: Hunting Grounds , uzak ormanlarda geçen asimetrik çok oyunculu bir video oyunudur .

Bir oyuncu Predator'ı kontrol ederken, diğer 4 oyuncu Predator ile savaşmak zorunda kalana kadar istihbarat toplamak veya bir uyuşturucu lordunu ortadan kaldırmak için " Fireteam Voodoo" olarak bilinen özel operasyon operatörlerinden oluşan bir ekip olarak oynuyor .

1.jpg

Ana unsur, Predator tarafından avlanmaktan kaçınmak veya sırayla oyuncu tarafından kontrol edilecek olan Predator'ı yakalayıp öldürmektir.

Fireteam Voodoo'nun hedefleri arasında bilgisayar kontrollü NPC düşmanlarını etkisiz hale getirmek , gönderilerini sabote etmek ve onlardan önemli VIP hedeflerini ve ayrıca diğer özel görevleri almak yer alıyor.

Oyunun haritaları, Fireteam oyuncuları için uyumlu bir birim olarak birlikte çalışmaktan hedeflerine ulaşmak için güçlerini bölmeye kadar çeşitli taktiksel fırsatlar sunar.

2.jpg

Oyunun bu unsuru oynarken, başka bir oyuncu Predator'ın kontrolünü ele geçirir ve tüm özel kuvvetler ekip üyelerini yok etmeye çalışır .

Eğer insan oyuncular Predator'u öldürmeyi başarırsa, operasyonları Diğer Dünya Yaşam Formları Programı (OWLF) tarafından devralınacak ve onlara, çıkarılana kadar vücudu düşmanlara karşı korumaları talimatı verilecek.

Bir Predator oyununda ilk kez, oyuncular bir dişi Yautja olarak oynama seçeneğine sahipler.

3.jpg

Oyun, oyun sırasında açılan ve hem Fireteam hem de Predator karakterleri için çeşitli görünüm ve silah özelleştirme seçenekleri sağlayan "Field Lockers" olarak bilinen bir yağmalama sistemi içerir.

Alan Dolapları rastgeledir ve yinelenen öğeler içerebilir; bu durumda, yinelenen öğe ek XP'ye dönüştürülür.

Sıralamada yükselme için bir ödül olmasının yanı sıra, Saha Dolapları, oyun yoluyla kazanılabilen veya oyun haritasında gizli olarak bulunabilen bir oyun içi para birimi olan "Veritanium" kullanılarak da satın alınabilir.

4.jpg

İnsanın Predator ile kapışacağı bu asimetrik çok oyunculu nişancı oyununda avlayın ya da av olun.

Fireteam'in parçası olarak Predator sizi bulmadan önce görevleri tamamlayın. Ya da Predator olun ve ava çıkın.

Predator olun – Rakip Fireteam'i avlayın, ölümcül uzaylı silahlarını kullanarak avınızın izini sürün.

5.jpg

Helikoptere gidin – Dört kişilik Fireteam'inizin bir parçası olarak zorlu görevleri tamamlayın ve kaçın.

İnsan ve uzaylı silahlarını kullanın Fireteam olarak son teknoloji ürünü silahlarla çarpışın ve Predator olarak omuza monte edilmiş Plasma Caster, Combistick ve daha pek çok ölümcül silahı kullanın.

Öğeler ayrıca doğrudan Veritanium için satın alınabilir, ancak daha nadir öğelerden bazıları tek bir Field Locker'dan çok daha pahalı olabilir.

Online.png

MİNİMUM:

64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir

İşletim Sistemi: Windows 10

İşlemci: Intel Core i5-6400 or AMD FX-8320

Bellek: 8 GB RAM

Ekran Kartı: Nvidia GTX 960 or AMD R9 280x

Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı

Depolama: 25 GB kullanılabilir alan

Diller.png

ÖNERİLEN:

İşlemci: Intel Core i7-5930K or AMD Ryzen 5 1600X

Bellek: 16 GB RAM

Ekran Kartı: Nvidia GTX 1660 or AMD R9 Fury X

~
Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
çokda indirmemişler sanki :D

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Oyun güzel gözüküyor, paylaşım için teşekkürler

Adaletin Bumu Dünya
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Ekli dosyayı görüntüle 71046

Predator: Hunting Grounds , uzak ormanlarda geçen asimetrik çok oyunculu bir video oyunudur .

Bir oyuncu Predator'ı kontrol ederken, diğer 4 oyuncu Predator ile savaşmak zorunda kalana kadar istihbarat toplamak veya bir uyuşturucu lordunu ortadan kaldırmak için " Fireteam Voodoo" olarak bilinen özel operasyon operatörlerinden oluşan bir ekip olarak oynuyor .

Ekli dosyayı görüntüle 71049

Ana unsur, Predator tarafından avlanmaktan kaçınmak veya sırayla oyuncu tarafından kontrol edilecek olan Predator'ı yakalayıp öldürmektir.

Fireteam Voodoo'nun hedefleri arasında bilgisayar kontrollü NPC düşmanlarını etkisiz hale getirmek , gönderilerini sabote etmek ve onlardan önemli VIP hedeflerini ve ayrıca diğer özel görevleri almak yer alıyor.

Oyunun haritaları, Fireteam oyuncuları için uyumlu bir birim olarak birlikte çalışmaktan hedeflerine ulaşmak için güçlerini bölmeye kadar çeşitli taktiksel fırsatlar sunar.

Ekli dosyayı görüntüle 71050

Oyunun bu unsuru oynarken, başka bir oyuncu Predator'ın kontrolünü ele geçirir ve tüm özel kuvvetler ekip üyelerini yok etmeye çalışır .

Eğer insan oyuncular Predator'u öldürmeyi başarırsa, operasyonları Diğer Dünya Yaşam Formları Programı (OWLF) tarafından devralınacak ve onlara, çıkarılana kadar vücudu düşmanlara karşı korumaları talimatı verilecek.

Bir Predator oyununda ilk kez, oyuncular bir dişi Yautja olarak oynama seçeneğine sahipler.

Ekli dosyayı görüntüle 71051

Oyun, oyun sırasında açılan ve hem Fireteam hem de Predator karakterleri için çeşitli görünüm ve silah özelleştirme seçenekleri sağlayan "Field Lockers" olarak bilinen bir yağmalama sistemi içerir.

Alan Dolapları rastgeledir ve yinelenen öğeler içerebilir; bu durumda, yinelenen öğe ek XP'ye dönüştürülür.

Sıralamada yükselme için bir ödül olmasının yanı sıra, Saha Dolapları, oyun yoluyla kazanılabilen veya oyun haritasında gizli olarak bulunabilen bir oyun içi para birimi olan "Veritanium" kullanılarak da satın alınabilir.

Ekli dosyayı görüntüle 71052

İnsanın Predator ile kapışacağı bu asimetrik çok oyunculu nişancı oyununda avlayın ya da av olun.

Fireteam'in parçası olarak Predator sizi bulmadan önce görevleri tamamlayın. Ya da Predator olun ve ava çıkın.

Predator olun – Rakip Fireteam'i avlayın, ölümcül uzaylı silahlarını kullanarak avınızın izini sürün.

Ekli dosyayı görüntüle 71053

Helikoptere gidin – Dört kişilik Fireteam'inizin bir parçası olarak zorlu görevleri tamamlayın ve kaçın.

İnsan ve uzaylı silahlarını kullanın Fireteam olarak son teknoloji ürünü silahlarla çarpışın ve Predator olarak omuza monte edilmiş Plasma Caster, Combistick ve daha pek çok ölümcül silahı kullanın.

Öğeler ayrıca doğrudan Veritanium için satın alınabilir, ancak daha nadir öğelerden bazıları tek bir Field Locker'dan çok daha pahalı olabilir.

Ekli dosyayı görüntüle 71054

MİNİMUM:

İşlemci: Intel Core i5-6400 or AMD FX-8320

Bellek: 8 GB RAM

Ekran Kartı: Nvidia GTX 960 or AMD R9 280x

Ekli dosyayı görüntüle 71055

ÖNERİLEN:

İşlemci: Intel Core i7-5930K or AMD Ryzen 5 1600X

Bellek: 16 GB RAM

Ekran Kartı: Nvidia GTX 1660 or AMD R9 Fury X

güzel oyuna benziyor almak istiyorum para yok indirim nezamana kadar bilen varmı para ayarlıcam bide oyunu önerirmisinz online bir oynum ?

EskilerdeN
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Teşekkürler bunu değerlendireceğim.

Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
İndirimli hali bile biraz tuzlu gibi sanki. Bilgilendirme için teşekkürler.

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
boyutunu bilmiyordum bu oyun için değer

its not fair i found love
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
bilgilendirme için teşekkürler

𝘪𝘤𝘦𝘺 𝘴𝘱𝘪𝘤𝘦𝘺
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
4 HİZMET YILI
uzun zamandır beklediğim bir oyundu teşekkürler

T
Süper Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
oyun güzel gözüküyor indirim varken değerlendirmek lazım teşekkürler bilgilendirme için

sudo apt get install NEWLIFE
Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
düşük ayarlarda keyfi çıkmaz ya bu oyunun, düşük ayarlarda bana oynatan sistemin ben....
hayatımızı çaldılar lan

bilgilendirme için teşekkürler

ϟ 塔哈
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Bilgilendirme için teşşekürler!

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Oyun beni bayağı çekti hemen almak istiyorum.

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
İndirimli fiyatların bile bu kadar olması çok can sıkıcı :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...