7 Mar 2020 #1 wolked36 Video Editörü Katılım 22 Kas 2018 Mesajlar 377 Çözümler 3 Tepki puanı 74 Ödüller 8 Yaş 29 7 HİZMET YILI Profesyonel olarak Premier Pro kullanan birini arıyorum. Çok kısa bir işim var bu konuda destek verecek birini arıyorum "ÖNEMLİ BİR DURUM"
Profesyonel olarak Premier Pro kullanan birini arıyorum. Çok kısa bir işim var bu konuda destek verecek birini arıyorum "ÖNEMLİ BİR DURUM"
7 Mar 2020 #2 temmie T temmie Seçkin Üye Katılım 3 Ağu 2019 Mesajlar 455 Çözümler 6 Tepki puanı 74 Ödüller 5 Yaş 26 6 HİZMET YILI Premier'i hiç kullanmamış olsam da 1 yıldır falan after effects kullanarak instagram sayfama edit yapıyorum. Belki faydalı olabilirim.
Premier'i hiç kullanmamış olsam da 1 yıldır falan after effects kullanarak instagram sayfama edit yapıyorum. Belki faydalı olabilirim.
7 Mar 2020 #3 Hudzell Ultra Üye Katılım 16 Mar 2018 Mesajlar 1,534 Çözümler 2 Tepki puanı 496 Ödüller 8 Yaş 26 8 HİZMET YILI ardaw' Alıntı: Premier'i hiç kullanmamış olsam da 1 yıldır falan after effects kullanarak instagram sayfama edit yapıyorum. Belki faydalı olabilirim. Genişletmek için tıklayın ... Dostum arkadaş premier pro diyor sen ne diyorsun
ardaw' Alıntı: Premier'i hiç kullanmamış olsam da 1 yıldır falan after effects kullanarak instagram sayfama edit yapıyorum. Belki faydalı olabilirim. Genişletmek için tıklayın ... Dostum arkadaş premier pro diyor sen ne diyorsun
7 Mar 2020 #4 temmie T temmie Seçkin Üye Katılım 3 Ağu 2019 Mesajlar 455 Çözümler 6 Tepki puanı 74 Ödüller 5 Yaş 26 6 HİZMET YILI Hudzell' Alıntı: Dostum arkadaş premier pro diyor sen ne diyorsun Genişletmek için tıklayın ... Kanka ikisi de Adobe'nin yazılımı ve kullanımları benzer. Premier ae'nin kolaylaştırılmış ve kullanım alanı daraltılmış bir versiyonu gibi.
Hudzell' Alıntı: Dostum arkadaş premier pro diyor sen ne diyorsun Genişletmek için tıklayın ... Kanka ikisi de Adobe'nin yazılımı ve kullanımları benzer. Premier ae'nin kolaylaştırılmış ve kullanım alanı daraltılmış bir versiyonu gibi.
7 Mar 2020 Konuyu başlatan #5 wolked36 Video Editörü Katılım 22 Kas 2018 Mesajlar 377 Çözümler 3 Tepki puanı 74 Ödüller 8 Yaş 29 7 HİZMET YILI ardaw' Alıntı: Kanka ikisi de Adobe'nin yazılımı ve kullanımları benzer. Premier ae'nin kolaylaştırılmış ve kullanım alanı daraltılmış bir versiyonu gibi. Genişletmek için tıklayın ... AE Yi biliyorum PP lazım bir konuda destek vericek çevrenizde bilen birisi varsa acil ve önemli gerekirse ücret veririm o derece
ardaw' Alıntı: Kanka ikisi de Adobe'nin yazılımı ve kullanımları benzer. Premier ae'nin kolaylaştırılmış ve kullanım alanı daraltılmış bir versiyonu gibi. Genişletmek için tıklayın ... AE Yi biliyorum PP lazım bir konuda destek vericek çevrenizde bilen birisi varsa acil ve önemli gerekirse ücret veririm o derece
18 Mar 2020 #6 rizkyghost404 R Seçkin Üye Katılım 29 Şub 2020 Mesajlar 400 Tepki puanı 11 Ödüller 3 Yaş 26 6 HİZMET YILI u can use AE
20 Mar 2020 #7 vondershy Seçkin Üye Katılım 7 Kas 2019 Mesajlar 306 Tepki puanı 12 Ödüller 6 Yaş 26 6 HİZMET YILI after premiere her türlü yardımcı olabilirim
21 Mar 2020 #8 raabha DeathZero Süper Üye Katılım 15 Mar 2018 Mesajlar 610 Tepki puanı 15 Ödüller 9 Yaş 28 8 HİZMET YILI Although I have never used Premier, I have been editing my instagram page using after effects for a year or so. Maybe I can be useful.
Although I have never used Premier, I have been editing my instagram page using after effects for a year or so. Maybe I can be useful.