Depo Premium üyelik hediye [Seçkin üye+]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Katılıyorum

드러난 노출한
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
katılıyorum

ég ríf ykkur í bita
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Katılıyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar sa diğer çekilişte genel olarak düşük ranklı üyelere çıktı premium. @nader11ndeu 'nun size bir hediyesi bu 10 adet daha premium üyeliği kayıt tarihi 2019 ve daha eski olan rankı da seçkin üye ve üzeri olan kişilerin "katılıyorum" yazması yeterli olacaktır.

Hello, in our other raffles, it was generally promoted to low rank members. @nader11ndeu has a gift to our members who contributed more to the forum. These 10 more premium memberships are for individuals who have an registration date of 2019 and older, and who are 'Seçkin Üye' and over. [Seçkin Üye(Prime Member), Süper Üye(Super Member), Ultra Üye(Ultra Member), Efsane Üye(Legendary Member), Premium Üye] It will be eligible for the members who provide these features to write "katılıyorum".

NOT: Kayıt tarihi 2019dan eski rankı seçkin olmayan üyeler katılıyorum yazmasın 1 gün banlayacağım okuma yazmanız var ve bu konuda acımayacağım (Çekiliş süresi 1 haftadır).

Attention: If members who do not provide these features participate in the draw, they will be banned from the forum for 1 day. During this time, they will not be able to take advantage of the features provided by the forum. The raffle period is one week, good luck.
Katılıyorum

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar kocaman not yazmama rağmen bu kadar aptalı bir arada görmek üzücü. 200den fazla kişi banlandı konuyu okumadığı için kısa süre içinde sonuçları açıklayacağız bol şans herkese. Kilit*

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...