Satıyorum 💎PRIVATE VALORANT CHEAT💎✅ESP & AİMBOT✅WİNDOWS 10✅UNDETECTED✅

🎯 The Best Provider 🎯
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
KENDİLERİ DOLANDIRICIDIRLAR!

Kendilerinden 3 günlük hile aldım ve legitin legiti oynamama rağmen daha 2. maçın sonlarına doğru ban yedim ve hesabım gitti :D Ve kendilerinden enazından hwid yi spooflamalarını istedim ve kabul ettiler format at biosu değiştir 8 de yaz yapalım dediler. Yaptım ve mesaja asla bakmadılar bende deneme amaçlı başka dc den sunucuya girip ticket oluşturup kendilerine yazdım ordan cevap verdiler durumu anlatınca iki hesabıda dc den banladılar :D

Hile kesinlikle detected hiçbir hile rage bile oynasan ilk saatte ban yedirmez çok zor ekstrem bir durum.

Kendileri ilgisiz ve dolandırıcılar
Forum üzerinde trade sistemi getirilmiş. Buraya bakarak güvenilir satıcılardan ürün alabilirdiniz. Geçmiş olsun

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Private üründür %100 güvenli. En ufak sorunda yanınızdayız.
Canım dostum :) eğer iddia ettiğin gibi bir yazılımcı veyahut developer yada kendini nasıl lanse ediyorsan işte. Madem bu konulara ilgin var şu konuda bi anlasalım %100 ban yedirmeyen hile diye birşey olamaz. Madem %100 güvenilir hile yapabiliyorsun git valorantta çalıs :) onlardan daha yeteneklisin demektir haksız mıyım?

Yani kıssa'dan hisse, ban riski olmayan degil, ban riski aza indirgenmiş hile vardır.
"Amacım konunuzu kirletmek değildir. Sadece sizle dahil insanları bilgilendirmek istiyorum."
aimbot barındıran herşey er yada geç farkedilir, çok tehlikeli birşeydir. Ama sadece esp yayınlamıs olsaydınız oynanısa doğal bir legalize kadar güven verirdi. Bunuda öneririm.

If u wanna
Seçkin Üye
Ödüller
10
Sosyal
10 HİZMET YILI
bu public kodları zart zurt edip %100 ud diye satma huyunuz ne zaman biter tahminen