Çözüldü Profil Fotoğrafı Değiştiremiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Hata! Bazı sorunlarla karşılaştık.Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.Sorun kullandığınız tarayıcısından kaynaklıda olabilir.

Selamlar dostlar. Üstte görmüş olduğunuz hatayı profil fotoğrafımı değiştirmeye çalışırken alıyorum. GIF koymak istiyorum ve 400x400 çözünürlüğünden düşük bir GIF. Ayrıca 3 farklı tarayıcı ile denedim. Yardımcı olabilir misiniz ?

Çözüm
dostum forumda zaten bu konu ile ilgili bir sıkıntı var
yorum yazmadan önce bazen sayfayı yenileme ihtiyacı duyuyoruz

sayfanı yenile yada yada tarayıcı komple kapat tekrar gir 24 saatlik geçmişini sil

koymak istediğin Gıf resimi gif formatında olmalı ve 390x350 olarak falan ayarla yani illa ki 400x400 formatın da resim olmasına gerek yok
bazen gifler 400x400 olduğunda geçerli olmuyor
☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI

sayfanı yenile yada yada tarayıcı komple kapat tekrar gir 24 saatlik geçmişini sil

koymak istediğin Gıf resimi gif formatında olmalı ve 390x350 olarak falan ayarla yani illa ki 400x400 formatın da resim olmasına gerek yok

Çözüm
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI

Saolun geçmişi temizleyince düzeldi.

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Geçmişi sildikten sonra temp dosyalarını da temizlemen gerekli tam ayarlı log temizliği istiyorsan
:peepoNice:
Temp i sürekli temizliyorum zaten o yüzden gerek kalmadı galiba silmeme. Geçmişi sildikten sonra denedim 2-3sn de değişti. Teşekkürler yardımın için :)

BOT

hellö
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Geçmişinizle de bir alakası yoktur. Forumumuzda yaşanan ufak hatalardan bir tanesidir. Yetkililer ilgileniyor, en kısa sürede düzelmiş olacaktır. İyi forumlar. Konu Kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...