26 Ağu 2020 #1 iMamb4 my faith is as much as god believes in m Ultra Üye Katılım 6 Mar 2018 Mesajlar 1,860 Çözümler 58 Tepki puanı 222 Ödüller 10 Yaş 30 Sosyal 8 HİZMET YILI Bi türlü bulamadım o kısmı benmi cahilim biri soleyebilirmi nsl fotoğrafı degiştircez
26 Ağu 2020 #2 sakkus31 Onaylı Üye Katılım 2 Ağu 2019 Mesajlar 109 Tepki puanı 11 Ödüller 6 Yaş 30 6 HİZMET YILI kendi profılıne orda resmının altında degıstırmek ıcın resme tıklayın dıyor. resme tıkla bilgisayardan dosya sec bende 2 dk once çözdum
kendi profılıne orda resmının altında degıstırmek ıcın resme tıklayın dıyor. resme tıkla bilgisayardan dosya sec bende 2 dk once çözdum
26 Ağu 2020 Konuyu başlatan #3 iMamb4 my faith is as much as god believes in m Ultra Üye Katılım 6 Mar 2018 Mesajlar 1,860 Çözümler 58 Tepki puanı 222 Ödüller 10 Yaş 30 Sosyal 8 HİZMET YILI sakkus31' Alıntı: kendi profılıne orda resmının altında degıstırmek ıcın resme tıklayın dıyor. resme tıkla bilgisayardan dosya sec bende 2 dk once çözdum Genişletmek için tıklayın ... tam üstüne denk gelmiş o zaman tamamdır sakkus31' Alıntı: kendi profılıne orda resmının altında degıstırmek ıcın resme tıklayın dıyor. resme tıkla bilgisayardan dosya sec bende 2 dk once çözdum Genişletmek için tıklayın ... Sen onaylı üyesin sanırım onla alakalı bende oyle bi seçenek cıkmadı
sakkus31' Alıntı: kendi profılıne orda resmının altında degıstırmek ıcın resme tıklayın dıyor. resme tıkla bilgisayardan dosya sec bende 2 dk once çözdum Genişletmek için tıklayın ... tam üstüne denk gelmiş o zaman tamamdır sakkus31' Alıntı: kendi profılıne orda resmının altında degıstırmek ıcın resme tıklayın dıyor. resme tıkla bilgisayardan dosya sec bende 2 dk once çözdum Genişletmek için tıklayın ... Sen onaylı üyesin sanırım onla alakalı bende oyle bi seçenek cıkmadı
26 Ağu 2020 #4 sakkus31 Onaylı Üye Katılım 2 Ağu 2019 Mesajlar 109 Tepki puanı 11 Ödüller 6 Yaş 30 6 HİZMET YILI excelds11' Alıntı: tam üstüne denk gelmiş o zaman tamamdır Sen onaylı üyesin sanırım onla alakalı bende oyle bi seçenek cıkmadı Genişletmek için tıklayın ... valla ne yalan soyleyeyım bılmıyorum sende onaylı olunca bır dene ıstersen
excelds11' Alıntı: tam üstüne denk gelmiş o zaman tamamdır Sen onaylı üyesin sanırım onla alakalı bende oyle bi seçenek cıkmadı Genişletmek için tıklayın ... valla ne yalan soyleyeyım bılmıyorum sende onaylı olunca bır dene ıstersen
26 Ağu 2020 Konuyu başlatan #5 iMamb4 my faith is as much as god believes in m Ultra Üye Katılım 6 Mar 2018 Mesajlar 1,860 Çözümler 58 Tepki puanı 222 Ödüller 10 Yaş 30 Sosyal 8 HİZMET YILI sakkus31' Alıntı: valla ne yalan soyleyeyım bılmıyorum sende onaylı olunca bır dene ıstersen Genişletmek için tıklayın ... tamam ilgin için saol dostm
sakkus31' Alıntı: valla ne yalan soyleyeyım bılmıyorum sende onaylı olunca bır dene ıstersen Genişletmek için tıklayın ... tamam ilgin için saol dostm
26 Ağu 2020 #6 sakkus31 Onaylı Üye Katılım 2 Ağu 2019 Mesajlar 109 Tepki puanı 11 Ödüller 6 Yaş 30 6 HİZMET YILI excelds11' Alıntı: tamam ilgin için saol dostm Genişletmek için tıklayın ... rica ederım ne demek . merak ettıgın bir sey olursa mesaj atabılırısn elimden geldıgınce yardımcı olurum
excelds11' Alıntı: tamam ilgin için saol dostm Genişletmek için tıklayın ... rica ederım ne demek . merak ettıgın bir sey olursa mesaj atabılırısn elimden geldıgınce yardımcı olurum
26 Ağu 2020 Admin #7 PeachCat Admin Katılım 26 Eyl 2017 Mesajlar 5,427 Çözümler 168 Tepki puanı 6,968 Ödüller 23 8 HİZMET YILI Bunun için onaylı üye olmalısınız. Yani 50 mesaj ve 2 gün üyelik gerekir bunun içinde. Detaylı bilgi için bkz. https://memoryhackers.org/konular/uye-gruplari-ve-ozellikleri-member-groups-and-features.80576/ Daha sonra buradan profil fotoğrafınızı koyabilir ve değiştirebilirsiniz; https://memoryhackers.org/account/avatar
Bunun için onaylı üye olmalısınız. Yani 50 mesaj ve 2 gün üyelik gerekir bunun içinde. Detaylı bilgi için bkz. https://memoryhackers.org/konular/uye-gruplari-ve-ozellikleri-member-groups-and-features.80576/ Daha sonra buradan profil fotoğrafınızı koyabilir ve değiştirebilirsiniz; https://memoryhackers.org/account/avatar