Çağımızın Hastalığı
Seçkin Üye
onaylı üye olman gerekli 50-299 mesajın varsa ve foruma 2 günden fazla bir sürede kayıt olduysan değiştirebilirsinArkadaşlar merhaba, ben profil resmimi değiştirmek istiyorum fakat nasıl yapacağımı hala bulamadım. Nasıl yapabileceğimi söyler misiniz? Ya da bunu yapabilmek için Onaylı Üye'mi olmamız gerekli?
onaylı üye olman gerekli 50-299 mesajın varsa ve foruma 2 günden fazla bir sürede kayıt olduysan değiştirebilirsinArkadaşlar merhaba, ben profil resmimi değiştirmek istiyorum fakat nasıl yapacağımı hala bulamadım. Nasıl yapabileceğimi söyler misiniz? Ya da bunu yapabilmek için Onaylı Üye'mi olmamız gerekli?
Şu anda 50'den fazla mesajım bulunmakta ve 2019 yılında kayıt olmuş bulunmaktayım. Ama halen "Onaylı Üye" yerine "Üye" olarak gözüküyorum. Bunu nasıl ayarlayabiliriz?onaylı üye olman gerekli 50-299 mesajın varsa ve foruma 2 günden fazla bir sürede kayıt olduysan değiştirebilirsin
Valla onu da bilmiyorum yöneticilerle iletişime geçŞu anda 50'den fazla mesajım bulunmakta ve 2019 yılında kayıt olmuş bulunmaktayım. Ama halen "Onaylı Üye" yerine "Üye" olarak gözüküyorum. Bunu nasıl ayarlayabiliriz?
İletişime nasıl geçebilirim? Forum işlerinde yeniyim de.Valla onu da bilmiyorum yöneticilerle iletişime geç
1 2 saat bekle gelicektir. Gelmezse yetkililerle iletişime geç. İyi forumlarŞu anda 50'den fazla mesajım bulunmakta ve 2019 yılında kayıt olmuş bulunmaktayım. Ama halen "Onaylı Üye" yerine "Üye" olarak gözüküyorum. Bunu nasıl ayarlayabiliriz?
Yetkililere özelden yaz. Morpheus, Specktral gibi kişilereİletişime nasıl geçebilirim? Forum işlerinde yeniyim de.
Yorumlarınız için teşekkürler. Dediklerinizi yapacağım.1 2 saat bekle gelicektir. Gelmezse yetkililerle iletişime geç. İyi forumlar
Yetkililere özelden yaz. Morpheus, Specktral gibi kişilere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?