2 Eki 2021 #1 ProB1 Onaylı Üye Katılım 28 May 2018 Mesajlar 144 Tepki puanı 12 Ödüller 7 Yaş 25 8 HİZMET YILI program buldum programda hesap sistemi var hesap sistemini kırmasına kırarımda bana kodu lazım yardım edebilcek varsa ( güvenilir ) paylaşabilirim programı
program buldum programda hesap sistemi var hesap sistemini kırmasına kırarımda bana kodu lazım yardım edebilcek varsa ( güvenilir ) paylaşabilirim programı
2 Eki 2021 #2 NekoChan Are you sure Süper Üye Katılım 3 Ara 2017 Mesajlar 930 Çözümler 13 Tepki puanı 335 Ödüller 9 8 HİZMET YILI program ne ile kodlandı exeinfope üzerinden kontrol edebilirsin
2 Eki 2021 #3 g0ddenpw G Süper Üye Katılım 20 Eyl 2021 Mesajlar 673 Çözümler 2 Tepki puanı 73 Ödüller 5 4 HİZMET YILI .NET ise Dnspy ile bulabilirsin ama C++ uygulaması ile ollydebugger yada ida pro ile assembly kodlarını görebilirsin.
.NET ise Dnspy ile bulabilirsin ama C++ uygulaması ile ollydebugger yada ida pro ile assembly kodlarını görebilirsin.
2 Eki 2021 #4 meomer M Onaylı Üye Katılım 15 Ara 2020 Mesajlar 56 Tepki puanı 2 Ödüller 5 Yaş 25 5 HİZMET YILI python üzerinden projeyi çalıştırabilirsin o durumda kodlarını görebilirsin.
2 Eki 2021 Konuyu başlatan #5 ProB1 Onaylı Üye Katılım 28 May 2018 Mesajlar 144 Tepki puanı 12 Ödüller 7 Yaş 25 8 HİZMET YILI g0ddenpw' Alıntı: .NET ise Dnspy ile bulabilirsin ama C++ uygulaması ile ollydebugger yada ida pro ile assembly kodlarını görebilirsin. Genişletmek için tıklayın ... kanka bende mal değilim ida pro ile yapılcak ta tam bilmediğimden yapamıyorum c# halledilir ama c++ uygulaması
g0ddenpw' Alıntı: .NET ise Dnspy ile bulabilirsin ama C++ uygulaması ile ollydebugger yada ida pro ile assembly kodlarını görebilirsin. Genişletmek için tıklayın ... kanka bende mal değilim ida pro ile yapılcak ta tam bilmediğimden yapamıyorum c# halledilir ama c++ uygulaması
2 Eki 2021 #6 lastshot2005 L the dude Uzman Üye Katılım 22 Şub 2018 Mesajlar 169 Tepki puanı 34 Ödüller 6 8 HİZMET YILI C++ için snowman isminde uygulama var orda galiba direkt if(salladim==2){ wqdwqwq } tarzında gösteriyor EDİT: Eskiden ollydbg ile crackme uygulamalarını cracklerdim eğer istersen deneyebilirim
C++ için snowman isminde uygulama var orda galiba direkt if(salladim==2){ wqdwqwq } tarzında gösteriyor EDİT: Eskiden ollydbg ile crackme uygulamalarını cracklerdim eğer istersen deneyebilirim
2 Eki 2021 #7 g0ddenpw G Süper Üye Katılım 20 Eyl 2021 Mesajlar 673 Çözümler 2 Tepki puanı 73 Ödüller 5 4 HİZMET YILI ProB1' Alıntı: kanka bende mal değilim ida pro ile yapılcak ta tam bilmediğimden yapamıyorum c# halledilir ama c++ uygulaması Genişletmek için tıklayın ... Deseydin c++ uygulaması diye.Boş atarlanıyorsun xd
ProB1' Alıntı: kanka bende mal değilim ida pro ile yapılcak ta tam bilmediğimden yapamıyorum c# halledilir ama c++ uygulaması Genişletmek için tıklayın ... Deseydin c++ uygulaması diye.Boş atarlanıyorsun xd
3 Eki 2021 #8 lastshot2005 L the dude Uzman Üye Katılım 22 Şub 2018 Mesajlar 169 Tepki puanı 34 Ödüller 6 8 HİZMET YILI g0ddenpw' Alıntı: Deseydin c++ uygulaması diye.Boş atarlanıyorsun xd Genişletmek için tıklayın ... Konu C C++ Programlama altında açılmış :|
g0ddenpw' Alıntı: Deseydin c++ uygulaması diye.Boş atarlanıyorsun xd Genişletmek için tıklayın ... Konu C C++ Programlama altında açılmış :|