- Yasaklandı
-
Menü eklemekten kastın tam olarak nedir? Ayrıca bahsettiğin olay winform. .net framework tabanlı diller ile yapılabilir.arkadaşlar bir program yapsam ve ona menü eklesem onu hangi uygulama ile yapabilirim ?
bu microsoft visual code yi indiriince kurmadan nereyi seçeceğim ?Menü eklemekten kastın tam olarak nedir? Ayrıca bahsettiğin olay winform. .net framework tabanlı diller ile yapılabilir.
izledim de pek anlayamadım knakam o yüzden burda konu açtım belki yardım ederler diyeKankam benim bildigim kolay bir iş deil ama vidyoları elbet var izleyip deneyebilirsin
Visual studio code'den bahsediyorsan o kod editorü genelde web frontend ve backend programlama için kullanıyoruz masaüstü programı için visual studio 'yu indirmen gerekir sana tavsiyem youtube'de Murat yücedağın 101 adet c# dersi mevcut. O dersleri izleyerek ve uygulayarak öğrenmeye ilk adımı atabilirsin.bu microsoft visual code yi indiriince kurmadan nereyi seçeceğim ?
do you need my admin panel?друзья, если я создаю программу и добавляю к ней меню, с каким приложением я могу это сделать ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?