Program kopyalama ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar bazı basit paralı hilelerde kullanıcı adı sifre istiyor onları kaldırabılırmıyım msl onlar olmadan istedim gibi hileye girip çıkabilirmiyim ?
yani programı kopyalamıs gibi olucam mumkun die biliyorum

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Onları Kaldıramazsın Diye biliyorum dediğin şu sanırım : örnek facebook eposta şifre istiyor bunlar olmadan giriş yapmak istiyosan olmaz diye biliyorum.

/×\ 飢餓的狼 /×\
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
buraya o hileyi veya programı verirsen kırekleyip verirler sana sonsuza dek kullanirsin

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Cracklemelisin bunun için reverserlerden yardım isteyebilirsin.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Olabilir ama pek inanılır gibi olmuyor. Yinede şansını dene

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Demeye çalıştığını anlayamadım tam düzgün bir şekilde anlatabilir misin?

LoL Script's & Python
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bu Dediğin İşlem Çoğu Uygulamada Yapılabilir. Ancak Program Ana Kodların Güvenliği İçin Packlenir ,Kodlara Erişmen Mümkün Olduğu Zaman Kopyalaman Da Mümkün Hale Gelir. Tabi Bunun İçin genellikle öncesinde programı unpack etmen gerekir.
cr4ck hakkında bir konu paylaşmıştım ancak yasak olduğu için kapatıldı.

Üye
7 HİZMET YILI
Yazıldığı dile göre kullanacağın işlem değişebilir. .Net ise decompile işlemi için reflector , dotpeek benzeri programlar kullanabilirsin ancak Smart Assembly yolu ile .Net temelleri programların çoğu kriptolanıyor. Bunun için o programlar yetersiz kalabiliyor.Diassemblerlar yardımıyla bunun da önüne geçebilirsin . C++ ise benim bildiğim bir decompiler yok onun içinde diassembler kullanmanı tavsiye ederim

Üye
9 HİZMET YILI
Merhabalar bu konu altında benim de sormak istediğim bir soru vardı yardımcı olacak kişilere şimdiden teşekkürler.
Hangi dilde kodlandığını bilmediğim lakin çalışma prensibini az çok anladığım bir dll var.
Çalışma mantığı şöyle karşıdaki kişiye 10 dolar veriyorsunuz o size bir program veriyor ve o programda ki kodu karşı tarafa iletiyorsunuz ve o size 1 aylık dll yi oyununuzda erişime açık hale getiriyor.
Bu dllyi de cracklemek mümkünmüdür ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...