21 Eki 2016 Yasaklandı #1 Jampy J Banlı Üye Katılım 10 Eki 2016 Mesajlar 1,402 Çözümler 36 Tepki puanı 631 Yaş 26 9 HİZMET YILI Kodu yazın ardından Farklı kaydete gelin ve şunu yazın uzantı olarak ( .vbe ) sonra masaustünden açın şöyle bir ekran açılır
Kodu yazın ardından Farklı kaydete gelin ve şunu yazın uzantı olarak ( .vbe ) sonra masaustünden açın şöyle bir ekran açılır
21 Eki 2016 #2 byTT B Ultra Üye Katılım 14 Haz 2016 Mesajlar 2,257 Çözümler 1 Tepki puanı 383 Ödüller 8 9 HİZMET YILI RE: Programa benzeyen "beni oku" nasıl yapılır eyw kardeşim de bununçok çeşiti var örn. virüs onlarıda ekleyebilirdin
RE: Programa benzeyen "beni oku" nasıl yapılır eyw kardeşim de bununçok çeşiti var örn. virüs onlarıda ekleyebilirdin
21 Eki 2016 Konuyu başlatan Yasaklandı #3 Jampy J Banlı Üye Katılım 10 Eki 2016 Mesajlar 1,402 Çözümler 36 Tepki puanı 631 Yaş 26 9 HİZMET YILI RE: Programa benzeyen "beni oku" nasıl yapılır byTT' Alıntı: eyw kardeşim de bununçok çeşiti var örn. virüs onlarıda ekleyebilirdin Genişletmek için tıklayın ... birazdan ekleyebilirim
RE: Programa benzeyen "beni oku" nasıl yapılır byTT' Alıntı: eyw kardeşim de bununçok çeşiti var örn. virüs onlarıda ekleyebilirdin Genişletmek için tıklayın ... birazdan ekleyebilirim