- Yasaklandı
-
1 2 gün değil tabi ki biliyorum o kadar süre zaten kafamda hayalimde ki zaman bu kadar kısa değil asla, tahmini bi süreç var mı kafanda ve Visual Basic programını öğrenmek için ulaşabileceğim bir yer var mı yoksa youtube falan yada tarayıcı üzerinden videolar açıklamalar izleyerek mi öğrenebilirim. Açıklaman için teşekkür ederim çok sağol.Selam Dostum ben 4 a but ve sana önerebileceğim bir dil Var Visual Basic öğrenilmesi Kolay bir kodlama türüne mevcut Fakat bu iş 1 2 saat de yada 1 2 günde olmaz olamaz
Yok aşçıyım normal hayatımda, fakat iş değişikliği nedeni ile baya bi vaktim boşa çıktı işimle ilgili konulardan arta kalan zamanlar da bununla uğraşmayı düşünüyorum, Python programını öğrenmek için ulaşabileceğim bir yer var mı yoksa youtube falan yada tarayıcı üzerinden videolar açıklamalar izleyerek mi öğrenebilirim. Açıklaman için teşekkür ederim çok sağol.Muhtemelen boş zamanının tamamında oyun oynuyorsun . ilk olarak oyunlardan kurtul . Python'u tavsiye ederim . Ha ben bu dili etkili bir biçimde öğrenmek istiyorum , oyunlardan kurtulmak istiyorum diyorsan dual boot'da Linux kur , hem keyfine bak hem amacına var
1 2 gün değil tabi ki biliyorum o kadar süre zaten kafamda hayalimde ki zaman bu kadar kısa değil asla, tahmini bi süreç var mı kafanda ve Visual Basic programını öğrenmek için ulaşabileceğim bir yer var mı yoksa youtube falan yada tarayıcı üzerinden videolar açıklamalar izleyerek mi öğrenebilirim. Açıklaman için teşekkür ederim çok sağol.
Youtube da var udemy den de alabilirsin Rica ederim
Aynen üstünde baya durman lazımbu iş 1 2 saat de yada 1 2 günde olmaz olamaz
Selam Dostum ben 4 a but ve sana önerebileceğim bir dil Var Visual Basic öğrenilmesi Kolay bir kodlama türüne mevcut Fakat bu iş 1 2 saat de yada 1 2 günde olmaz olamaz
Teşekkürler hocam açıklaman için C# üzerinde eğitim veren yerler var online şekilde onları araştırıp başlayabilirim sanırım, Youtube üzerinden ilerlemek istemiyorum çünkü biraz araştırdığım da ve soruşturduğumda bazı noktalarda takıldığında çözüm bulamıyorsun yada yanlış yönlendiriliyorsun gibi yorumlar aldım o yüzden eğitim daha mantıklı geldiVB.net dili günümüzde pek işe yarayan bir programlama dili değil.
VB.net yerine C# öğrenmeni tavsiye ederim.
@FixQQ Sürekli bilgisayar başında takılan bir insansan doğru eğitim setleri ile 1 ayda çoğu şeyi öğrenebilirsin fakat profesyonellik seviyesine ulaşman uzun zamanlar alacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?