Merhaba, uzun zamandır programlama , yazılım dili öğrenmek istiyorum. Daha önce unity oyun programlama vs deneyimlerim oldu biraz ama sanki bir şey öğrenmiyor gibi hissettim ve bir çok soru işareti vardı kafamda. Sizce nereden başlamalıyım ,nelere dikkat etmeliyim ,bunun bir başlangıç noktası var mı?
c# form dersleri ile başlıyabilrsin başlangıç için çok güzel ve fazlasıyla yeterli bir program dili program tasarlaya bilirsin ve bu programları geliştire bilrsin oyunlar için hile yazabilrisn öğrenmesi kolay başlangıç için uygun ve en önemli program dillerinden birisi.
YouTube c# form dersleri yazarak SendeKodYaz isimli kanaldan eğitimleri alabilrisn anlatımları detaylı çok güzel içeriğe ve anlatıma sahip
bilgisayar mühendisi olarak benim tavsiyem öncelikle algoritma öğrenmen sonra da c yada c++ öğrenmen ardından yapacağın işe yönelik gereklilileri öğrenmek.
Programlamaya ilk olarak hangi yazılım dilinden başlamalıyım C++ veya pyhton şuan herhangi bir bilgim yok yazılıma karşı yeni başlamayı düşünüyorum sizce bu düzeyde herhangi bi şekilde kendimi geliştirebilir miyim ?