Onaylı Üye
adamsın kral yaaa bekliyodum bunu ne zamandır
mesela memoryUI indirirken Trojen vs bazi anti vurislerde onu trojen algilio o yuzden izin vermio acmasina o senin gelistirdigin anti virus programinda varmidir diyorum kisacasianlayamadım?
şimdi memoryhakcerse özel bir veri tabanı var memoryui gibi diğer memoryhackers hilelerini virüs değilse virüs saymıyor eğer gerçekten içinde virüs kodu varsa virüs olarak sayıp uyarıyormesela memoryUI indirirken Trojen vs bazi anti vurislerde onu trojen algilio o yuzden izin vermio acmasina o senin gelistirdigin anti virus programinda varmidir diyorum kisacasi
inşallah tutar ve teşekkür ederimkaliteli virüs programı yapmak zor inşallah başarırısın ve programın tutar
yükleyebilirsin güncelliyorum ama yüklenebiliremeklerine değerse ne mutlu bana ben yükleyeceğim
merhaba bu anti-virus o şekilde çalışmamaktadır evet isme görede bakıyor ama kod exe veya diyer türlü dosyaların içindeki kodlarada bakmaktadır bu arada hakaret etmek istiyorsan bana etme kendine et sen başarısız oldun diye benim başarımı kıskanarak ve insanlara beni kötüleyerek birşey elde edemessin yorumun için teşekkür ederimAntivirüs olarak saymamıza imkan yok çünkü antivirüs değil. İçinde virüs imzaları bile yok. Darkcomet ratı bile yakalayamaz. Sadece dosyaların isimlerine bakıyor ve tanımlanmış dosya varsa virüs diyor.
İçinde hiçbir şey bulunmayan "C:\Windows\SECOH-QAD.dll " diye bir dosya oluştursanız onu bile virüs olarak algılayacak. Kısacası virüs imzası denen bir şey bile yok içinde, sadece görüntü var.
tabikide (sadece trojanları anti-trojan sonuçtakanka bu bulduğu virüsü temizliyor mu ?
yorumun için teşekkürler fakat 2 side eskidiçopu antivürüs hiçbir işe yaramıyom bence 360 yada eset indir
yeah go test ransomware XD[QUOTE = "batuhan91, post: 2872000, member: 165203"]
I made a trojan myself to try it, it really works.
[/ QUOTE]
why you make a trojan broo
do you really need a VIRUS : thonkie: