test anti virus? XDXDDbut whyyy??![]()
cidden mi? amacım hakaret etmek falan değil gerçek bir antivirüs değil kodlarına da bakmıyor ben size kanıtlayabilirim. dnspy ile açıp bakılınca bile anlaşılıyor...merhaba bu anti-virus o şekilde çalışmamaktadır evet isme görede bakıyor ama kod exe veya diyer türlü dosyaların içindeki kodlarada bakmaktadır bu arada hakaret etmek istiyorsan bana etme kendine et sen başarısız oldun diye benim başarımı kıskanarak ve insanlara beni kötüleyerek birşey elde edemessin yorumun için teşekkür ederim
Post automatically merged:
tabikide (sadece trojanları anti-trojan sonuçta)
Post automatically merged:
yorumun için teşekkürler fakat 2 side eskidi
yeahthis is a anti-virus, right?
Visual Studio 2019 Enterprisehangiprogramla yaptın yardımcı olurmusun?
bu arada bu kodlara bakarak benim telif hakkıma girmiş oluyorsuncidden mi? amacım hakaret etmek falan değil gerçek bir antivirüs değil kodlarına da bakmıyor ben size kanıtlayabilirim. dnspy ile açıp bakılınca bile anlaşılıyor...
Bu arada antivirüsler dosya ismine bakmıyor biraz araştırsan..
asdasklfadlf ne telif hakkından bahsediyosun ki nereye şikayet edeceksin wqdasdasd kardeşim o zaman uygulamanı koru, zaten çok düzgünde yapmamışsın form bile kapanmıyor açık timerden dolayı konum değişince tekrardan aktivasyon kodu istiyor anlıyacağın çöp yaniVisual Studio 2019 Enterprise
bu arada bu kodlara bakarak benim telif hakkıma girmiş oluyorsun
Telif hakkı olması için patent ve uygulama için lisans gerekiyor. Ve zaten vb.net ile yaptığın antivirüs ne kadar sağlıklı olur bilmem. En azından MD5 tarayan bir şey yapsaydınız da birkaç gerçek virüs tespit ederdi...Visual Studio 2019 Enterprise
bu arada bu kodlara bakarak benim telif hakkıma girmiş oluyorsun