Tamam hocam dedigim gibi adminler paylasmazsa download geldigi an virus total ile paylasım yaparımpaylaşırken virüs totali eklemeyi unutma
şimdiden emeğine sağlık
O kadar net bilmiyorum su an bypass yüklenmis ve test ediliyor6 saatten önce onay almaz 1.4.3
Hayır yine Project Cerberus sadece versiyon atıldı program degismedi1.4.3 sürümü dediğin ZeroType Creation ise deneyen herkes ban yiyor. Spider ise o da aynı şekilde. Bekleyip görelim bakalım
Cerberus1.4.3 sürümü dediğin ZeroType Creation ise deneyen herkes ban yiyor. Spider ise o da aynı şekilde. Bekleyip görelim bakalım
Hayır yine Project Cerberus sadece versiyon atıldı program degismedi
Bu ortak bir yapım degil yapan Ciceron du güncelleyen Yine Ciceron neden bu Zerotype taktın bu kadar anlamıyorum ama neyseZeroType Creation da ortak yapım zaten. Güncellendiği zaman bana da bildirim gelir zaten bakarız.
ZeroType Creation ciceron ile mi? Link verir misin bir ortak sürümlerinin
Bu son güncellemesiymis zaten Ciceron daha ugrasamam diyoryanlız hala izin vermiyor girilmesine yarına bi sorun olmazsa biter gibi iyi sahurlar
Bu son güncellemesiymis zaten Ciceron daha ugrasamam diyor
Ciceronun kendisi yazmıs arkadasım1.0 sürümünden itibaren uğraşan ve bu kadar rağbet gören bir şeyden bence vazgeçmezler. Forumda da konusunu zaten sabitlemiş büyük ihtimalle yarın sorunsuz bir şekilde devam eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?