Protein tozu mu Kreatin mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bir kaç insanla konuştum bazıları protein tozu bazıları kreatin diyor. Sizce hangisi?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Feel Smoke My Honey
Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Ne için kullanacağına bağlı,
Kreatin vücutta su toplar ve hacimlenmesini sağlar daha büyük ve hacimli görünürsün ama yeteri kadar ağırlık altına girmezsen boş olur;
Protein tozundaysa kaslarını parçaladıktan sonra daha hızlı toparlanmasını ve sıklaşmasını sağlarsın böylelikle ertesi gün yorgunluk vs daha az olur ve kaslar daha fazla onarıldığından daha çok parçalayabilirsin tekrardan.

Sana tavsiyem bundan alman;
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

içinde BCA'da bulunuyor böylelikle setleri çok daha rahat çıkarabiliyorsun ve alacaksan weider vs gibi bilindik markalar al, sakın HARDLINE vs gibi dandik salak markalar alma vücudunu bozarsın ve iç organlarında yağlanma vs gibi zararlar başlatır çok dikkat et.
2 kuruş az vericem diye vücudundan olma.

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Ne için kullanacağına bağlı,
Kreatin vücutta su toplar ve hacimlenmesini sağlar daha büyük ve hacimli görünürsün ama yeteri kadar ağırlık altına girmezsen boş olur;
Protein tozundaysa kaslarını parçaladıktan sonra daha hızlı toparlanmasını ve sıklaşmasını sağlarsın böylelikle ertesi gün yorgunluk vs daha az olur ve kaslar daha fazla onarıldığından daha çok parçalayabilirsin tekrardan.

Sana tavsiyem bundan alman;
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

içinde BCA'da bulunuyor böylelikle setleri çok daha rahat çıkarabiliyorsun ve alacaksan weider vs gibi bilindik markalar al, sakın HARDLINE vs gibi dandik salak markalar alma vücudunu bozarsın ve iç organlarında yağlanma vs gibi zararlar başlatır çok dikkat et.
2 kuruş az vericem diye vücudundan olma.
Yorumunuz gayet doğru 5 yıldır spor yapıyorum Supplementler ikiye ayrılır Weider ve diğerleri

Feel Smoke My Honey
Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Yorumunuz gayet doğru 5 yıldır spor yapıyorum Supplementler ikiye ayrılır Weider ve diğerleri

Şu anda HARDLINE çoğu spor hocasıyla el altından anlaşıyor bir şekilde ve yeni birisi fitness hocasına sorduğunda direkt HARDLINE öneriyorlar oysa ki en dandik ve zarar veren supplementlerin başında gelir.

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Hocam duzgun kullandıktan sonra ıkısı de aynı. Abartmadan olcusunde kullanırsan toz da skıntı cıkarmaz kreatın de. Her şeyın fazlası zarar onemlı olan bılınclı kullanmak.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Kardeşim sağlığın için hiç birini kullanma bence

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
2sinide ölçekli bi şekilde düzgün kullanırsan farketmez

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Merhaba, ikisini de denedim ve keratin hızlı sonuç olarak daha iyi tamam ve ayrıca ürünün kalitesi de hiçbir şey denemeyin

Üye
4 HİZMET YILI
benim durumumda kreatin olmadan antrenman yapamam, bence bu çok önemli ve sonuçlar iyi

Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Hocam şimdi amaca yönelik supplement alman daha mantıklı ben yerinde olsam paramı bunlara harcamazdım tavuğumu pilavımı alırdım geçerdim ama en çok kreatin yoksunluğu yaşarsın kreatini doğla yolla vucuda almak zorduk ayriyeten güç artışı asğlar proteini tavuktan alırsın zaten al kreatini geç tabi benim önerim önceliği omega 3,zma cratin diye yapman hergün balık yemiyorsan o omega 3 ü almalısın. Eğer vucudunda çinki veyahut magnezyum eksiği varsa testo hormonunu etkiler oyüzden zma öneririm perotein tozunu arjininden sonra al desem yeridir

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
bence kriter ama kriterin yoksa protein tozunu çok abartmadan öneririm

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bi kere şunu baştan söyleyeyim protein tozunu abartma

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Dostum ikisini de önermem sağlık açısından. Ama illa kullanacam diyorsan protein kullan. Bende kullanıyorum

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Protein tozu ama gizli kalsın kullandığın bilgisi

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ikisinide kullanmalısın. Protein tozu spor sonrası kaslarında oluşan hasar sebebiyle kaslarda protein sentezi yapılması için bir yakıt sağlar. kreatin ise kasların içindeki enerji olarak bakabilirsin performansında artış sağlanır bu sayede daha fazla vucüt geliştirebilirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
protein tozu ama çok kullanmamak gerekliğiyle

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hiç birini kullanma tavuk yumurta havuç çeviz süt ıspanak balık bunları tüket efsane toz iyi deil hızlı etki yapıyo yağlanma neden oluyo

CSharp
Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Bence kullanma ikisinin spor yapanların çoğu protein tozu kullanıp kas yaptım diye geçiniyor

Tired of cheating
Süper Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Creatine monohydrate + Whey or Mass-Tech Extreme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...