Bu markayı yeni gördüm ileride yapıcağım alışveriş için fiyatı çok uygun duruyor diğer whey proteinler kadar yüksek protein oranı yok ama servis sayısı fazla ve fiyatı ucuz.
Ne düşünüyorsunuz bu marka hakkında? Düzgün araştırma yapılmıyor bile hiçbir yerde yorum yok.
Yeni bir marka gibi gözüküyor şahsen ben markanın biraz daha gelişmesini beklerdim şimdilik 50 60 TL fazla verip daha kaliteli bir marka almanı öneririm bazı kötü markalar kabız ya da ishal gibi sıkıntılar çıkarabiliyorlar
2 yıldır spor yapmıyorum bıraktım o zamanlar kullandığım tek ürün Hardline oldu. Ucuz ürün almayın sonuçta vücudunuza madde alıyorsunuz dikaktli olun doktorunuza danışın.
yeni marka olduğu için biraz güven vermiyor gibi yani yeni marka olduğu için gelişmiş bir marka olması gerekli diye düşünüyorum
üzerine biraz daha koyup bilinir kaliteli bir marka alabilirsin dostum
sana tavsiyem bu işin babası Hardline dır abimde bir zamanlar spor yapardı ondan biliyorum gayet güzel bir protein tozudur bence bu tür şeylerde ucuza kaçmaman gerekir
4.5kg protein tozuna gittim 160 lira verdim Xd trendyol da alabilirsin HEM DE SSN nin ürünü güvenilir bir marka. öneririm trendyolda bpn best blus protein diye aratsan çıkar kurt var paketin üstünde falan 4.5kg diyoruz direk aban sakın kaçırma etkisini baayağı gördüm tavsiye ederim 5 aydır fitness ile uğraşıyorum
Bir çok protein tozu kullandım Hardline daha bir hoşuma gitti Çikolatalı olanı hariç tabi Cretain ve L-karnetin de bu markadan denemenizi tavsiye ederim.