Proxy nedir ve ne işe yarıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dany so hot she melt the snow
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Proxy nedir ve ne işe yarıyor?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
vekil sunucu bağlanmak istediğin oyun,site... başka bir kanal kullanarak bağlanmayı sağlayan bir sistem

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
ne icin sorduguna gore degisir. insanlar genelde guvenlik icin kullanirlar ancak openbullet gibi programlarda insanlar veri kazima mi denir buna bilmiyorum, spesifik verileri aramak icin kullaniyorlar. basit olarak ev internetin olarak degil de vekil sunucu ile baglaniyorsun.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
open bullet gibi programlarda kullanılıyor kullanıcıların verilerini çekiyorlar

Griffin Premium
Ödüller
11
7 HİZMET YILI
ne icin sorduguna gore degisir. insanlar genelde guvenlik icin kullanirlar ancak openbullet gibi programlarda insanlar veri kazima mi denir buna bilmiyorum, spesifik verileri aramak icin kullaniyorlar. basit olarak ev internetin olarak degil de vekil sunucu ile baglaniyorsun.
Aynen öyle hocam dediğniz gibi.Openbullet te genelde dataları (combolist) checklemek için proxy kullanıyor tabi ki proxyden proxye değişiyor.

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
hocam farklı ipler üzerinden aynı işlemi yapmak. genellikle openbullet silverbullet vs cracking uygulamaları ile kullanlılıyor. çoğu sitenin cloudflare tarzı ip ban mevzusu oluyor proxy kullanarak bunun önüne geçiyorsun ve sürekli aynı sitede farkli ipler kullanarak hesap doğrulaması yapıyorsun. geniş ve kapsamlı böyle açıklayabilirim

Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Genellikle account checker için kullanılır başka ipler sayesinde 100'lerce account hızlıca checkler

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
lol'de ise proxy bir oyuncunun rakip kulenin veya kulelerin arkasında minyonları biçme olayına denir. Bu durum genelde daha minyonlar size gelmediği için rakip oyuncuyu kule altına hapsederken, sizin rahatça minyon biçmeni sağlar.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kanka tek bildiğim loldeki oyuncu rakip kulenin oraya gider bu kişi top lane olur genelde 2 kulenın arasına gider singed veya rammus gibi çarlar ile 2 kulenın arasındaki farm dalgasını keser 3 dalga kestikten sonra kuleye ölüp item alıp laneye daha güclü gelir malum singed gibi çarlar itemsiz güçsüz oluyor genelde bu taktik ile daha güçlü itemle geliyor lanelere ve genelde kazanıyorlar laneyi

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Vekil sunucu. Ben bunu megada 2gb olan indirme limitini aşmak icin kullanmistim megabasterd diye .bat uzantili bir uygulama var githubda o uygulamaya 100 adet proxy girmistim surekli ip degistirip indirme limitini bypass ederek basarili sonuc almistim.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ne için kullanacağina bağlı eğer hesap falan checkleyeceksen birsürü farklı ipden bağlanıp siteden blacklist yemeden hızlı şekilde hesapları checklemeye yarar dşper türlüde proxye bağlanıp vpn gibi kullanabilirsin

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
knk valoranta girerken vpn kullanmak zorundayım onun yerine proxy kullansam girer mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...