PS 4 Alıcam yardımcı olurmusunuz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Herkese selamlar doğru konudan mı açtım bilmiyorum ama en mantıklı bu geldi. Benim birinden alacağım var ve bu adamın ps kafesi var alacağıma karşılık ps4 teklif etti daha önce sadece ps3 almıştım 4ü bilmiyorum alırken nelere dikkat etmeliyim biraz araştırdım slim kasa öneriyor herkes gidip alırken herhangi bir arızası olur olmadığını nasıl anlarım? Şimdiden teşekkürler

Ölsemde davamız kalmaz yarım
Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
HDMI bağlantılarına iyi bak herhangi bir göçüklük vs var mı onun haricinde internet bağlantısı düzgün bir şekilde çalışıyor mu ona bak kollarda bir sıkıntı var mı düzgün çalışıyor mu onlara bak

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Dostum kollara bak tuşların hepsine bas çalışıp çalışmadığına kasanın pek bi önemi yok ama kablo girişlerine bak çalışıp çalışmadığına dair
Oyun varsa onları tak tek tek çalışıp çalışmadıklarına bak tamamdır hayırlı olsun

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
kollar çalışıp çalışmadgından anlarsin bide kasada ışık yanıyormu yanıyorsa çalışıyor dur

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
monıtorunu saglam tut bende vardı ekran kotu gosterıyor dıye yenı aldım

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
alım gücün varsa pro al
alacak karşılığı alıyorum hocam
Post automatically merged:

biraz anlatırmısın hocam monitör derken anlamadım

biraz anlatırmısın hocam monitör derken anlamadım

HDMI bağlantılarına iyi bak herhangi bir göçüklük vs var mı onun haricinde internet bağlantısı düzgün bir şekilde çalışıyor mu ona bak kollarda bir sıkıntı var mı düzgün çalışıyor mu onlara bak
bi video izledim hdmi girişleri en ufak hareket etmede bozuk görüntü veriyor falan diyolardu bu dediğin o mu

Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
sıfır al derimde şuan piyas pahalı biraz ikinci el temiz bulursan al

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
dostum güven olmuyor 2. ellere ve arıza mutlaka oluyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Kanka bir ps kafeden alacaklarına karşılık alacaksın. ps kafedeki cihazın ne kadar süre çalıştığını hesaba kat sonrasında bir sıkıntı çıkmasın. Ne kadar çok kişinin onu kullandığını da düşün sen bilirsin. Temiz havadar bir yerde duruyorsa bağlantı uçlarında sıkıntı yokta göçük vuruk kırık yoksa çalışma esnasındaki sıcaklık değerlerine bak. Kollarda tuşlarda vb bir sorun yoksa gecikme basmama vb senin kararın gerisi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...