- Yasaklandı
-
Banlı Üye
reis bu işime yaramaz benim amacım hazır gifdeki ts adresini ts adresini değiştirmek
reis aynen psd indirdim ps kapalı olunca dosyayı açıcak uygulama seç diyor ps açık olunca direk hazır dosya ps'ye aktarılıyor faket düzenleme yapamıyorum sıkıntı busen bunu psd olarakmı indirdin
Hatanın sebebi şu. Ps'de herhangi bir projeyi indiriyor isen o projeye ait dosyalarında (Jpeg) içerisinde olması gerekli. Bu hazır bir Template ve sadece belirli şeylerini düzenleye bilirsin mesela yazısını, yahut rengini vesaire.
Post automatically merged:
Yazısını da değiştirmek istediğin yere yeni bir layer açarak marj atabilir ve üzerine de yine layerlar atarak yazıları ekleyebilirsin. Bunun dışında bu template üzerinde bir oynama yapamazsın gibime geliyor.
Hayır dostum yanlış biliyorsun, düzenlemek için o fotoğrafın görselin senin elinde olması gerekmiyor kaç yıldır psd dosyalarımı kaydediyorum flash bellek içineHatanın sebebi şu. Ps'de herhangi bir projeyi indiriyor isen o projeye ait dosyalarında (Jpeg) içerisinde olması gerekli. Bu hazır bir Template ve sadece belirli şeylerini düzenleye bilirsin mesela yazısını, yahut rengini vesaire.
Post automatically merged:
Yazısını da değiştirmek istediğin yere yeni bir layer açarak marj atabilir ve üzerine de yine layerlar atarak yazıları ekleyebilirsin. Bunun dışında bu template üzerinde bir oynama yapamazsın gibime geliyor.
Hayır dostum yanlış biliyorsun, düzenlemek için o fotoğrafın görselin senin elinde olması gerekmiyor kaç yıldır psd dosyalarımı kaydediyorum flash bellek içine
Hepsinde yüzlerce görsel kullandım istediğim gibi düzenleyebiliyorum görsele ihtiyaç duymadan.
Sorununa bakınca aklıma birşey gelmedi ama sen yazı fontunu yükleyip bir dener misin
@teomandede
Düzenleyemedğin görselin üzerine layer kısmından tıklayıp ctrl basın 2 kere kilidini açarsınız büyük ihtimal kilitli dosya olduğu için düzenleyemiyorsunuzYanlış biliyor olabilirim ama bende kullanıyorum ve genelde template indirdiğim zaman eğer içeriğinde ki resim formatları olmadığında düzenlemeyi gerçekleştiremiyorum.
Düzenleyemedğin görselin üzerine layer kısmından tıklayıp ctrl basın 2 kere kilidini açarsınız büyük ihtimal kilitli dosya olduğu için düzenleyemiyorsunuz
reis dediğini tam anlıyamadım kusura bakma.Hayır dostum yanlış biliyorsun, düzenlemek için o fotoğrafın görselin senin elinde olması gerekmiyor kaç yıldır psd dosyalarımı kaydediyorum flash bellek içine
Hepsinde yüzlerce görsel kullandım istediğim gibi düzenleyebiliyorum görsele ihtiyaç duymadan.
Sorununa bakınca aklıma birşey gelmedi ama sen yazı fontunu yükleyip bir dener misin
@teomandede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?