ZED
Süper Üye
İnternet te USB si var hocam biraz araştırıyor bulursam AtarımHerkese iyi forumlar dilerim ben PS3 dualshok aldım masaüstü Bluetoothlu bilgisayarımda çalışırmı ssi bırakıyorum yorum kasmak için yazanları bildircem lütfen düzgün şekilde bilgi verin eyw şimdiden
Eyw kanka bağlayanlar varmış o yüzden size de sormak istedim fiyatı da 207 lira oldu için almak istedim sipariş verdim denicem olmasa iade edicem geriİnternet te USB si var hocam biraz araştırıyor bulursam Atarım
bluetooth üzerinden direk çalışıyormu kanka yoksa usb ile mi bağlamam lazım gördüm kanka sürücü varmış kurdum ps kolum gelince bağlicam eyw admin konuyu kapata bilirisinshibari diye bir program var onu kurman lazım
harici ekipmana sahibim kanka bluetooth usbsi var şuan bilgisayarımda bluetooth üzerinden de bağlamak istiyorum kabloyla vb uğraşmak istemiyorumonun için usb si satılıyor internetden bulabilirsin alıp takarsan çalışır.
hocam tekrar ekipmana para vermek istemiyorum o yüzden bt üzerinden app ile bağlanıyorsa direk yapmak istiyorumbunu kesinlikle öneririm hocam
Kabloyla bağlaman lazım diye biliyorum. Yanlış biliyorsam affolaHerkese iyi forumlar dilerim ben PS3 dualshok aldım masaüstü Bluetoothlu bilgisayarımda çalışırmı ssi bırakıyorum yorum kasmak için yazanları bildircem lütfen düzgün şekilde bilgi verin eyw şimdiden usb ile uğraşmak istemiyorum bt ile bağlanma imkanı varsa söyleyin lütfen eğer yoksa usb ile de kullanıcam bilgsayarımda harici bt sürücüsü var sürümü 4.0 bu arada ürün şuan elimde değil satıcı dan ürünü aldım mayıs 2 kargo verilecek elime gecicek denicem o yüzden oldumu veya başka yorum yazmayın
buldum kanka yönetimini bi driver kuruyorsun bilgisayarına çalışıyor admin konu çözüldü tekrar görürsün diye söylüyorum konuyu kapatın lütfenKabloyla bağlaman lazım diye biliyorum. Yanlış biliyorsam affola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?