ps4-5 oyunlarının pahalılığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
annemîn 6 da evde olması lazım
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
kanka ps4 yada ps5 disk kiralayıp oyunu bitirdikten sonra diski değiştirebilrisin pahalı bulursan böyle yap ben öyle yapıyorum yada gidip playstationu kırdırıp çevirimdışı oyunları bedava oynayabilrisin detayları öğrenmek istersen yaz

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
kanka adamlar yurt dışında 1 zam koyuyor bizde 18 artıyor öyle düşün. 10 dolarlık oyun 15 dolar olduğunda adamlarda sadece 5 birim artıyor bizde 90 birim

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Malesef dolar kuru ve ülkemizdeki vergiler çok yüksek olduğu için bize çok pahalıya geliyor. crackte çok doğru bir yol değil ama öyle yapmak zorundayız malesef alım gücümüz yok.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
ben ***** cd ile oynuyorum ps4 de bi sorun çıkmadı sende alıp kullanabilirsin o kadar 700 800 tl vereceğine bide offline oyun boş yere para

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Bence atı alıyosan arpasını da vereceksin, hiç öbür türlü işlere bulaşma ver parasını uygun bir siteden ve ya bir yerden ve ya etrafta oyunu bitirmiş birinden al, hem bu da sana ucuza gelir.

Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
ps plus alsana aga hem ucuz hem birsürü oyun xbox gamepass gibi

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
arkadaşlar oyunlar aşırı gereksiz pahalı o yüzden ps4 için god of war ragnarok almak istiyorum ama offline oyuna o kadar vermek de saçma geliyo o yüzden bi kişi daha almak istiyosa ulaşsın konuşalım
dolar kurunun ben varya..

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
hocam dolar kuru böyle olunca istanbulda oyun kiralayan yerler var bak derim uyguna oyun veriyorlar ne kadar sürelik istiyorsan veriyorlar.

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
internette bu tarz oyunların cdlerinin aylık olarak kiralandığı bir platform görmüştüm. dediğin oyun da var. 50tl falan olması lazım. arastirabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
aslında pahalı değil ama malum kur sağolsun. firmalar aslında yerel fiyatllandıramaya gitse hem kaçağın önünü keser hem satışını arttırır

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
arkadaşlar oyunlar aşırı gereksiz pahalı o yüzden ps4 için god of war ragnarok almak istiyorum ama offline oyuna o kadar vermek de saçma geliyo o yüzden bi kişi daha almak istiyosa ulaşsın konuşalım
haklısın ama crackli korsan yazılımlara ne güven oluyor ne de başkabir şey seninde bildiğin üzere

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Dostum evet malesef ulkemızde bu ara oyunlarda yuksek mıktarlarda fıyat artısı var malesef bence almanı onermem offlıne oyun ıcın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...