ps4 hesabına google üzerinden giremiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
merhaba 2 gündür playstation hesabıma resmi siteden giremiyorum kod geliyor yazıyorum ama o kod bölümüne istersem doğru kodu yazayım istersem sallama kod yazayım her 2 türlü de aynı yere atıyor epick games hesabımı da bağlayamıyorum bilen biri var mı
s4.png

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
  1. Doğru Kodu Kullanın: İlk olarak, size gönderilen güvenlik kodunu doğru bir şekilde girdiğinizden emin olun. Büyük-küçük harfe dikkat edin ve boşluk bırakmadığınızdan emin olun.
  2. Tarayıcı Sorunları: Farklı bir tarayıcı veya özel pencere/incognito modu kullanarak deneme yapın. Tarayıcıda saklanan çerezler veya oturum bilgileri sorunlara neden olabilir.
  3. Şifre Sıfırlama: Şifrenizi unuttuysanız veya girişte sorun yaşıyorsanız, şifrenizi sıfırlamak için "Şifremi Unuttum" veya "Şifremi Sıfırla" seçeneklerini kullanın.
  4. E-posta Güvenliği: Hesabınıza bağlı olan e-posta adresinin güvende olduğundan emin olun. Eğer e-posta adresinizle ilgili bir sorun varsa, bu da giriş problemlerine neden olabilir.
  5. İki Faktörlü Kimlik Doğrulamayı Kontrol Edin: Eğer iki faktörlü kimlik doğrulama (2FA) kullanıyorsanız, bu sürecin doğru bir şekilde yapılandırıldığından emin olun. Doğrulama kodlarınızı alabileceğiniz bir yöntem belirleyin (örneğin, telefonunuz).
  6. Epic Games Hesabınızı Kontrol Edin: Eğer Epic Games hesabınızı bağlamakta sorun yaşıyorsanız, Epic Games'in kendi destek ekibiyle iletişime geçmeyi düşünün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...