Aynı sorunu yaşadım internetten bakabilirsin güzel çözümler varPS5 üzerinden video çekiyorum fakat youtube hesabım ilişkilendirilmiş olsada hata veriyor . Hatada "Yüklenemiyor -Bu özellik geçici olarak kullanılamıyor . Lütfen daha sonra tekrar deneyin" diyo fakat ben bayadır deniyorum hla olmuyor.Bunu nasıl düzeltecegim
sadece yorum yapmak için yapmayın şu yorumları adam bilmiyor mu kardesim sence internetten bakmasınıAynı sorunu yaşadım internetten bakabilirsin güzel çözümler var
Kral o işleniyor sıkıntısı sadece ps'ye ait değil bilgisayardada oluyor ben youtubeye video atarken, çözümü çok basit ben böyle halletmiştim videoyu sil ve tekrar yükleYoutubeye atmayı başardım fakat şimdide HD işleniyorda kaldı bayadır
güncellemeler tam mı ?PS5 üzerinden video çekiyorum fakat youtube hesabım ilişkilendirilmiş olsada hata veriyor . Hatada "Yüklenemiyor -Bu özellik geçici olarak kullanılamıyor . Lütfen daha sonra tekrar deneyin" diyo fakat ben bayadır deniyorum hla olmuyor.Bunu nasıl düzeltecegim
tam fakat kalıyo hd işleniyorda yada 1 günden fazla sürüyogüncellemeler tam mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?