Psikolojim bozulmak üzere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
gerçekten pandemiden sonra bende bittim 7. 8. sınıfta 60 alınca üzülürdüm şimdi anadolu lisesinde 10. sınıfım boş kağıt verdiğim tarih sınavından gülerek çıkıyorum birisi gelecekle ilgili planın ne diye sorduğunda yok diyorum her sabah isteksizce okula gidip gelmeler gerçekten bitmiş durumdayım bende
Ülkenin gençleri mutlu değil genel problem imkanı olanda yurtdışına kaçıyor zaten.Yalnız değilsin krdeşim.

Süper Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Çok sıkıntı ya kendi işine yönelmen düzelticektir seni.

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
valla ben de düşünüyorum son zamanlarda malum mezun olan iş bulamıyor

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Aynı durumdaydım açık liseye geçmiştim ben kredi sistemine göre açık lise mezuniyet kredisine geldiğin zaman mezun oluyorsun bu durumda olan herkes açık liseye geçsin bence

Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
birazdaha sabret 2.5 ay kaldı sık dişini hocam ilaki geçer zaman

Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
alt tarafı okul knk çok takma kafana

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba. Beni tanıyan tanır gerek staj konusu açtım, gerek devamsızlık konusu. Arkadaşlar şu an öyle bir durumun içindeyim ki inanın dayanamıyorum.

Staj yeri dönem ortası çıkardı. Staj yeri bulamıyorum. Staj için "okula gel yap" diyorlar ama okulda yapmak istemiyorum, gelmek istemiyorum nefret ediyorum.

Şu an her yerden baskı var. Ailemin staj yeri bul baskısı, bir yandan devamsızlık baskısı, bir yandan okula gelmek istemiyorum. Okul benim psikolojimi bozuyor, gelmek istemiyorum, çok yoruldum yaşama isteğimi, hayat enerjimi, neşemi alıp söndürüyor.

Arkadaşlar tek yol açığa geçmek gibi gözüküyor fakat şöyle bir şey var: açığa geçersem lisenin başından mı başlarım, nasıl bir sistem izlenir, ne zaman biter?

Ek olarak: Sanaldan paramı kazanıyorum kendi yağımda kavruluyorum işime odaklanmak istiyorum. Ne yapmam gerekiyor, nasıl bir yol izlemeliyim, ne yapmalıyım?

Cevaplayan herkese teşekkür ederim.
açık liseye geçmek bi yandan mantıklı şöyle bir duyum aldım eğer açık liseden liseyi bitirirsen yurt dışına çıktığın zaman lise bitirmemiş gözüküyomuşsun seni ne kadar alakadar eder bilmiyorum ama herneyse bir çok arkadaşım yks ye kenşidnş tam anlamayıla verebilmek için açık liseye geçti ve onun sınavları da internetten oluyormuş, onlar dershanede oldukları için internetten sınava girip hovcalarına yaptıracaklarmış eğer öyle bir imkanın varsa geçebilirsin ve merak etme lsieye en baştan başlamıyosun. Açık liseye gçemek için rehber hocanla görüşebilirsin umarım a.ığa geçmek için geç kalmamışsındır onun başvuruları mı ne varmış sınıftaki bi kız geç kaldım geçemiyom gibi bahane uydurdu ama doğrusunun okulundan öüğren bence. Aama merak etme en baştan başalama gibi bir durum yok.
Aile baskısı her zaman var inan bana deli bir ablam var(gerçekten zihinden sorunları var) ama ailem onu psikoloğa ya da hastaneye yatırırlarsa daha da kötü olutlar diye korkuyorlar bende bu durumun günah keçisi oluyorum yani herşey üstüme yıkılıyo bi yandan ev temizliği bi yandan okul dersi bi yandan yks yıpranıyorum ama günün sonunda kendimi motive edicek SANAL arkadaşlarımla konuşarak neşeleniyorum. Gerçek yani yüzyüze kanka oldupum arkadaşım dediğim kimse yok sadece sanal bu da bazen yıpratıyo ama beni mutlu etmeye yetiyo.
Parayı sanal olarak kazanıyorsan ve üniversite okumayı düşünmüyorsan açıpa geç ama unutma açıpa geçersen seni üniversiteler alırkan okula göre de sıraya alabilir bunu unutma , ve bilmiyoru mama freelancer olarak çalışıyosan biryere kadar çalışırsın maks 45-50 ondan sonra alacağın bir maaş yok ikramiyen yok o yüzden bu senin kendi tercihin ama okuyupta atanamamamakta var bende bunlarla iç içeyim düşünüyorum bende yks ye hazırlanıyorum çünkü, ama bence okumak ne olursa olsun garanti, çalıştığın yerde bi gün diploma isterler falan filan can sıkmak istemiyorum ama ben kenidmi garantiye almak istediğimden bu yıl mezuna kalıp bu yıl da çalııp seneye komple hazır şekilde giricem yks ye. Verebilceğim fikirler bu kadar umarım işine yarar yakşamlar.

Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Açığa Geçirmeye İkna Et Şuan Açıkdan Okuyorum Çok Rahat Sorun Varsa Alabilirim

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Açıkta olan tanıdığımın online sınavını çözmüştüm ve kolaydı. Ne kadar sürede biter bilmiyorum fakat kolay olduğunu söyleyebilirim.

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hocam açığa geçin online olarak sınavlarınızı tamamlayın sınavlar aşırı kolay. Kopyayı da telefondan çeker her türlü halledersiniz. İşinize odaklanın, kendinizi geliştirin, para kazanın, birikim yapın, yatırım yapın. Zanaat elde edin. Dolar ile para kazanmaya çalışın. Ailenizle de konuşun, söz verin kendinizi onlara kanıtlayın. Daha sonra işinizin yurtdışı bağlantılarına ulaşın, yurtdışından iş bulun işinizi uzaktan yapabilecek bir konumdaysanız yapın, eğer fiziksel bir iş ise kendilerinden sizi oraya almalarını isteyin karşılayacaklardır. Ailenizi sevmiyorsanız yüzlerine bakmak zorunda değilsiniz, onlar da birer birey ve insanlar ne kadar yakınınız olsa da size zarar veriyorlarsa hayatınızdan çıkartmalısınız. Bir süre ağız kokusu çeker hayatınızı kurtardığınızda rahat edersiniz. Gerisi sizde, tebrikler hayatınızı kazandınız. iyi forumlar dilerim.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
liseyi bitirdikten sonra üni okumak zorunlu değil artık herkes üni mezunu. liseyi bitir bi şekilde zaten sanal yoldan para kazanıyosan bak yoluna devam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...