önceki psu 350 wattdı ve yandığı için değiştirdim almışken düzgün bir psu alayım dedim ve 500 watt 80plus bir psu aldım pc uzun süre açık kalıyor oynadığım oyunlara göre pc nin kullandığı güç değişir demişlerdi lol ve skyrim oynuyorumÖnceki psu kaç watt idi? Bilgisayarın açık kaldığı süre buna bir etkendir. Son zamanlarda uzun süre oyun oynadıysan PSU daha fazla güce ihtiyaç duyup daha fazla güç çekme ihtimali de var.
günlük mü aylık mı oluyor bu fiyatuzun zaman önce benim psu yu hesap etmiştim 600w 50 lira gibi ibşey çıkıyodu ortalama 8 saat açık kalırsa pc
aylık kral günlük olurmu gnlk olsa sadece pc aylık 1500 lira yakar demekgünlük mü aylık mı oluyor bu fiyat
yansımaz da zaten eğer birden fazla cihaz yüksek enerji isteği ile çalışmıyorsa bir sorun yaratmaz bu 200w değişim 10 saat açık tutuyorsa 2kW yapar ayda 60kW ek fatura gelirSadece bilgisayarın güç tüketimiyle fatura o kadar artmaz. Başka şeyler de olmalı. Bilgisayarımı 1 ay boyunca açık tuttuğumu biliyorum yine de faturaya o kadar yansımadı.
Aynen dediğin gibi birden fazla cihaz eş zamanlı çalıştığı zaman sorun daha büyük olur. Güncel zamlara bakmak lazım 1 kW kaç TL olarak yansıyor faturalara.yansımaz da zaten eğer birden fazla cihaz yüksek enerji isteği ile çalışmıyorsa bir sorun yaratmaz bu 200w değişim 10 saat açık tutuyorsa 2kW yapar ayda 60kW ek fatura gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?