5 Tem 2022 #1 DMRBSXXX D Üye Katılım 1 Tem 2022 Mesajlar 14 Tepki puanı 0 Yaş 26 3 HİZMET YILI lütfen bilen biri yardım etsin
Çözüm T T Transboj 6 Tem 2022 1- Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın. 2- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz 2.1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2.2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) 3- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin. Ve Gameloop sürümünüzün güncel olduğundan emin olunuz.
1- Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın. 2- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz 2.1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2.2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) 3- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin. Ve Gameloop sürümünüzün güncel olduğundan emin olunuz.
5 Tem 2022 #2 selimcdrx S Onaylı Üye Katılım 21 Şub 2021 Mesajlar 55 Tepki puanı 4 Ödüller 1 Yaş 26 5 HİZMET YILI Daha detaylı İletin ve sorunuzun Fotoğrafını vs atınız Oyla 0 Olumsuz oyla
5 Tem 2022 #3 trones57 T Onaylı Üye Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 59 Çözümler 1 Tepki puanı 3 Ödüller 4 Yaş 25 4 HİZMET YILI kankam defenderı kapat Oyla 0 Olumsuz oyla
5 Tem 2022 #4 mustafa1561 M Onaylı Üye Katılım 2 May 2020 Mesajlar 55 Tepki puanı 1 Ödüller 4 Yaş 24 6 HİZMET YILI directx11 update güncellemelerden kaynaklı olabilir bak istersen güncelle Oyla 0 Olumsuz oyla
6 Tem 2022 Konuyu başlatan #5 DMRBSXXX D Üye Katılım 1 Tem 2022 Mesajlar 14 Tepki puanı 0 Yaş 26 3 HİZMET YILI mustafa1561' Alıntı: directx11 update güncellemelerden kaynaklı olabilir bak istersen güncelle Genişletmek için tıklayın ... onu yaptım acaba win 10 dan kaynaklı bişimi Oyla 0 Olumsuz oyla
mustafa1561' Alıntı: directx11 update güncellemelerden kaynaklı olabilir bak istersen güncelle Genişletmek için tıklayın ... onu yaptım acaba win 10 dan kaynaklı bişimi
6 Tem 2022 #6 kerimwt The Ghost Living Inside You Ultra Üye Katılım 9 Haz 2020 Mesajlar 1,822 Çözümler 33 Tepki puanı 188 Ödüller 7 Sosyal 6 HİZMET YILI DMRBSXXX' Alıntı: onu yaptım acaba win 10 dan kaynaklı bişimi Genişletmek için tıklayın ... Windows 10 la kaynaklı bir şey olamaz kendim kullanıyorum.Driverlarınız yüklümü.Defender vanguard virüs programları vs. herşey kapalımı Oyla 0 Olumsuz oyla
DMRBSXXX' Alıntı: onu yaptım acaba win 10 dan kaynaklı bişimi Genişletmek için tıklayın ... Windows 10 la kaynaklı bir şey olamaz kendim kullanıyorum.Driverlarınız yüklümü.Defender vanguard virüs programları vs. herşey kapalımı
6 Tem 2022 #7 Mosyni M Onaylı Üye Katılım 5 Tem 2022 Mesajlar 50 Tepki puanı 3 Ödüller 2 Yaş 25 3 HİZMET YILI Daha detaylı anlatım yapmazsanız sorununuzu çözemeyiz. Oyla 0 Olumsuz oyla
6 Tem 2022 #8 Transboj T Onaylı Üye Katılım 23 Nis 2022 Mesajlar 90 Çözümler 20 Tepki puanı 9 4 HİZMET YILI 1- Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın. 2- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz 2.1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2.2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) 3- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin. Ve Gameloop sürümünüzün güncel olduğundan emin olunuz. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
1- Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın. 2- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz 2.1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2.2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) 3- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin. Ve Gameloop sürümünüzün güncel olduğundan emin olunuz.