PUBG 0.12 Ye Güncelleyemiyorum bir türlü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
Tencent emülator kullanıyorum ancak guncelle dıorum son surum mevcut dıor gırıyorum oyuna yenı surum mevcut dıor felan emulatorde google play fln kurulu deıl onları kurmayıda basaramadım zaten bı yardımcı olabılıcek arkadaslar varmı acaba ?

Üye
7 HİZMET YILI
aynı sorun bendede var yaw
Çozdum arkadaslar emülatörü silin denetim masasından kalan dosyalarıda sılın nereye kurduysanız önceden ondan sonra farklı bir yere kurun sonra guncelle geliyor yanı baştan baska bir yere kurun d ye kurduysanız c ye farklı bi yere kurun
Post automatically merged:

HİLEDE FİX. OYUNDA GUNCELLENMIYOR
Hile çalışıyor oyunda guncellenıyor olmadı 23 nisanda zaten otomatik guncelleyecek arkadasa yazdım cozdum az once ugrasa ugrasa

Doomsday is approaching
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Ben yaptığımı söyleyeyim; Tencent'e girdim PUBG MOBİLE girecektim UPTADE gelmiş ona bastım, yüklemeye başladı yaklaşık 1.5 Dk sürdü, sonra oyuna girdim bi sıkıntı olmadı. Tencent ini güncelle.

Üye
7 HİZMET YILI
Ben yaptığımı söyleyeyim; Tencent'e girdim PUBG MOBİLE girecektim UPTADE gelmiş ona bastım, yüklemeye başladı yaklaşık 1.5 Dk sürdü, sonra oyuna girdim bi sıkıntı olmadı. Tencent ini güncelle.
Reis onu denedımde guncel diordu denetimden sıldım başka yere kurdum oldu dosyaları kalmasın sılerken dedım sıldım oldu

Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
önce oyunun kurulu olduğu dosyaları sil sonra tencet game budy kaldır pc den tekrar indir düzelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...