Tencent emülator kullanıyorum ancak guncelle dıorum son surum mevcut dıor gırıyorum oyuna yenı surum mevcut dıor felan emulatorde google play fln kurulu deıl onları kurmayıda basaramadım zaten bı yardımcı olabılıcek arkadaslar varmı acaba ?
Çozdum arkadaslar emülatörü silin denetim masasından kalan dosyalarıda sılın nereye kurduysanız önceden ondan sonra farklı bir yere kurun sonra guncelle geliyor yanı baştan baska bir yere kurun d ye kurduysanız c ye farklı bi yere kurunaynı sorun bendede var yaw
Hile çalışıyor oyunda guncellenıyor olmadı 23 nisanda zaten otomatik guncelleyecek arkadasa yazdım cozdum az once ugrasa ugrasaHİLEDE FİX. OYUNDA GUNCELLENMIYOR
Reis onu denedımde guncel diordu denetimden sıldım başka yere kurdum oldu dosyaları kalmasın sılerken dedım sıldım olduBen yaptığımı söyleyeyim; Tencent'e girdim PUBG MOBİLE girecektim UPTADE gelmiş ona bastım, yüklemeye başladı yaklaşık 1.5 Dk sürdü, sonra oyuna girdim bi sıkıntı olmadı. Tencent ini güncelle.
Aynen ama aynı yere kurunca olmuyor dun 5 kere denedım bugun 1 kere denedım farklı yere kaydettım olduönce oyunun kurulu olduğu dosyaları sil sonra tencet game budy kaldır pc den tekrar indir düzelir
Kardeşim şimdilikle git denetim masasından sil onceden nereye kurduysan ordanda denetimden sonra sıldıkten sonra orayı da sil başka bi alana yukle duzelır bu sabah denedimBeyler Banada Yardım Edin Bende Tencenti Silip Yüklüyom Program Kaldırdan Olmuyorr !