RP yi görevleri yaparak 97 yaparsan zaten 600 uc birikiyor. Ödüllerden verdiği 30 ucleri toplayarak hesap makinesiyle sende görebilirsin.Bence al ödülleri bende pek begenmedim ama keleş tek başına efsane bide komple setleri ve jipi güzel neden 1 sezon boşa geçireyim tekrar alabiliyorum zaten diğer sezona.Bence %1000 almalısın görevleri yaparım dersen.
"RP yi görevleri yaparak 97 yaparsan zaten 600 uc birikiyor. Ödüllerden verdiği 30 ucleri toplayarak hesap makinesiyle sende görebilirsin.Bence al ödülleri bende pek begenmedim ama keleş tek başına efsane bide komple setleri ve jipi güzel neden 1 sezon boşa geçireyim tekrar alabiliyorum zaten diğer sezona.Bence %1000 almalısın görevleri yaparım dersen. "
Arkadaışımıza topluca katılıyoruz
"RP yi görevleri yaparak 97 yaparsan zaten 600 uc birikiyor. Ödüllerden verdiği 30 ucleri toplayarak hesap makinesiyle sende görebilirsin.Bence al ödülleri bende pek begenmedim ama keleş tek başına efsane bide komple setleri ve jipi güzel neden 1 sezon boşa geçireyim tekrar alabiliyorum zaten diğer sezona.Bence %1000 almalısın görevleri yaparım dersen. "
Arkadaışımıza topluca katılıyoruz
Ben Şimdiye Kadarki Bütün Sezonları Aldım Aslında Ama İlk Defa Bu Sezonda Tereddüt Ettim Oduller Pek Güzel Değil Ama RP Geçince Unvan Veriyo Sırf O Yüzden Geçicem Bu Sezonda.
Hile kullanmayacağım diyorsan, hileliler karşıma çıkması sıkıntı değil diyorsan, ağırlıklı olarak bu oyunu oynuyorum başka neredeyse oynamıyorum diyorsan neden olmasın. O zaman rp alınır.