23 Nis 2020 #41 hermes53 H Süper Üye Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 610 Çözümler 6 Tepki puanı 58 Ödüller 6 Yaş 33 7 HİZMET YILI En büyük farkı grafik olarak. adı üstünde lite versiyon. çoğu şey aynı
23 Nis 2020 #42 bedbin25 B Seçkin Üye Katılım 17 Nis 2020 Mesajlar 311 Tepki puanı 18 Yaş 36 6 HİZMET YILI qxp' Alıntı: pubg lite bedava, steam pubg paralı : ) pek bi fark yok gibi ama bana pubg litede daha fazla loot çıkıyo ve daha çok bot geliyo gibi geldi.. bilmiyorum tabii bir kesinatı yok. Genişletmek için tıklayın ... Valla bana hiç bot gelmiyor
qxp' Alıntı: pubg lite bedava, steam pubg paralı : ) pek bi fark yok gibi ama bana pubg litede daha fazla loot çıkıyo ve daha çok bot geliyo gibi geldi.. bilmiyorum tabii bir kesinatı yok. Genişletmek için tıklayın ... Valla bana hiç bot gelmiyor
23 Nis 2020 #43 qxp Seçkin Üye Katılım 11 Nis 2019 Mesajlar 532 Çözümler 2 Tepki puanı 47 Ödüller 7 7 HİZMET YILI bedbin25' Alıntı: Valla bana hiç bot gelmiyor Genişletmek için tıklayın ... ben karşılaştım birkaç kere. olduğu yerde duruyor ateş etmeme rağmen
bedbin25' Alıntı: Valla bana hiç bot gelmiyor Genişletmek için tıklayın ... ben karşılaştım birkaç kere. olduğu yerde duruyor ateş etmeme rağmen
23 Nis 2020 #44 bedbin25 B Seçkin Üye Katılım 17 Nis 2020 Mesajlar 311 Tepki puanı 18 Yaş 36 6 HİZMET YILI qxp' Alıntı: ben karşılaştım birkaç kere. olduğu yerde duruyor ateş etmeme rağmen Genişletmek için tıklayın ... Mobilde çok denk geliyordu da lite hiç denk gelmedi, hiç çıkmamasına çok şaşırmıştım
qxp' Alıntı: ben karşılaştım birkaç kere. olduğu yerde duruyor ateş etmeme rağmen Genişletmek için tıklayın ... Mobilde çok denk geliyordu da lite hiç denk gelmedi, hiç çıkmamasına çok şaşırmıştım
23 Nis 2020 Yasaklandı #45 f4VASQUEZ F Banlı Üye Katılım 30 Ağu 2016 Mesajlar 802 Çözümler 7 Tepki puanı 221 Ödüller 7 Yaş 26 9 HİZMET YILI yildizrusensamett' Alıntı: sen nasıl kastın acaba ? neden suçluyorsun adamı merak etmiş sormuş ters yapmana gerek yok. Genişletmek için tıklayın ... ben boş konular açarak kasmadım bakaıblırsın konularıma !
yildizrusensamett' Alıntı: sen nasıl kastın acaba ? neden suçluyorsun adamı merak etmiş sormuş ters yapmana gerek yok. Genişletmek için tıklayın ... ben boş konular açarak kasmadım bakaıblırsın konularıma !