Onaylı Üye
aim ayarını kıs kanka
sagolasın vallaKardeşim Böyle Sorunlarla Karşılaşırsan Direk Konu Açmak Yerine Araştır Hızlıca Bulabilirsin...
https://memoryhackers.org/konular/cozum-ez-pubg-mobile-aimbot-calismama-sorunu-video-eklendi.229286/
bendede oluo bilmiorumMerhaba arkdaslar ,alternative modda sureklı aim kayıyor , download GHUB'da bu olmuyormus sanırsam download GHUB nasıl kuracagız ben ındırdım gene alternatıve mod cıkıyor ne yapmam gerek bununla ılgılı anlatımlı vıdeo var mı sıtede ?
ben hilde 2. olanı kullanıyom yani ortadakini aim den fov düşürüp smith miydi neydi onuda 4-8 in ustune alınMerhaba arkdaslar ,alternative modda sureklı aim kayıyor , download GHUB'da bu olmuyormus sanırsam download GHUB nasıl kuracagız ben ındırdım gene alternatıve mod cıkıyor ne yapmam gerek bununla ılgılı anlatımlı vıdeo var mı sıtede ?
aimbot ayarlarını kıs kankam ban yeme sebebıde olabılırMerhaba arkdaslar ,alternative modda sureklı aim kayıyor , download GHUB'da bu olmuyormus sanırsam download GHUB nasıl kuracagız ben ındırdım gene alternatıve mod cıkıyor ne yapmam gerek bununla ılgılı anlatımlı vıdeo var mı sıtede ?
Is this undected?malesef o bende de oluo
Undected?Merhaba arkdaslar ,alternative modda sureklı aim kayıyor , download GHUB'da bu olmuyormus sanırsam download GHUB nasıl kuracagız ben ındırdım gene alternatıve mod cıkıyor ne yapmam gerek bununla ılgılı anlatımlı vıdeo var mı sıtede ?
onu kuracan masa üstüne atacan işte araştırabilirsin yt de varMerhaba arkdaslar ,alternative modda sureklı aim kayıyor , download GHUB'da bu olmuyormus sanırsam download GHUB nasıl kuracagız ben ındırdım gene alternatıve mod cıkıyor ne yapmam gerek bununla ılgılı anlatımlı vıdeo var mı sıtede ?