Uzman Üye
ve otomatık dosyalarıda sılıyordum bunu belirtmedım kalıntı bırakyordum aslabeyler arkadaş doğru söylüyor pubg ban atıyor 10 yıl kendimden bahsedicem 4 yıllık hesap 80 lvllık 2 sene boyunca royalpaslı ve ben çok dıkkatlı kullanırım hıleyı 6 kil üstü almam çok oynamam günde 2 saat 2 yıl boyunca dıkkatli oynadım hıc bır sekılde ban yemedım ama 10 dk once 10 yıl yedim benim için sıkıntı yok ama dikkatli olunmalı bu arada aimde açmadım sadece adam görme hıleyıde prof sekılde kullandım adamı ızlıyordum bellı etmeden açıga çıkınca pusu seklınde vururum+ dedektıftimdikkat edin 4 yıllık dolu hesap gıttı onemlı degıl şahsen kolay gele
reis dikkatlı olucan 2 yıl yakalanmadım bugun yakalandık yanı her hıle ban atmıcak dıye bırsey yok her hıle ban atar sonuçta hile elvet 1 ay sonra elvet 2 yıl sonra bır sekılde yıceksın o banı dıkkatlı oynadın mı uzun goturur işteben 2gündür kullanıyorum şahsen ban yemedim daha hem esp hem aimbot kullanmama rağmen nasıl kullanıyorsanız
bi konu hakkında bilgi almak istiyorum hileyi acıyorum yükleye ************ 30 saniye bekletmesi lazımken benimkimde tarayıcı bekliyor diyip bekletiyo acılmıyorreis dikkatlı olucan 2 yıl yakalanmadım bugun yakalandık yanı her hıle ban atmıcak dıye bırsey yok her hıle ban atar sonuçta hile elvet 1 ay sonra elvet 2 yıl sonra bır sekılde yıceksın o banı dıkkatlı oynadın mı uzun goturur işte
geömiş olsun illa biryerde açık verdin yada fixlenmeye başladı hilebeyler arkadaş doğru söylüyor pubg ban atıyor 10 yıl kendimden bahsedicem 4 yıllık hesap 80 lvllık 2 sene boyunca royalpaslı ve ben çok dıkkatlı kullanırım hıleyı 6 kil üstü almam çok oynamam günde 2 saat 2 yıl boyunca dıkkatli oynadım hıc bır sekılde ban yemedım ama 10 dk once 10 yıl yedim benim için sıkıntı yok ama dikkatli olunmalı bu arada aimde açmadım sadece adam görme hıleyıde prof sekılde kullandım adamı ızlıyordum bellı etmeden açıga çıkınca pusu seklınde vururum+ dedektıftimdikkat edin 4 yıllık dolu hesap gıttı onemlı degıl şahsen kolay gele
Ban yiyen sayısı şu aralar fazlalaastı. Geçmiş olsun anket vardı ezpubg hakkında katılın derim.beyler arkadaş doğru söylüyor pubg ban atıyor 10 yıl kendimden bahsedicem 4 yıllık hesap 80 lvllık 2 sene boyunca royalpaslı ve ben çok dıkkatlı kullanırım hıleyı 6 kil üstü almam çok oynamam günde 2 saat 2 yıl boyunca dıkkatli oynadım hıc bır sekılde ban yemedım ama 10 dk once 10 yıl yedim benim için sıkıntı yok ama dikkatli olunmalı bu arada aimde açmadım sadece adam görme hıleyıde prof sekılde kullandım adamı ızlıyordum bellı etmeden açıga çıkınca pusu seklınde vururum+ dedektıftimdikkat edin 4 yıllık dolu hesap gıttı onemlı degıl şahsen kolay gele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?