pubg ban hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
geçmiş olsun hocam elbet birgün yiyecektin zaten

Banlı Üye
4 HİZMET YILI
10 yıl harbiden çok ama adam kullandıysa haketti demejktir

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
geçmiş olsun knk benim arkadaşlarımdanda 2 kişi banlandı

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Oyundan sonra hemen antivirüs uygulamasını açarsan farkedilmezsin

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Hile Fixlenmemiştir Ban yiyen kişileri yetkililer kartal sistemi ile izlemiştir büyük ihtimalle bu yüzden ban yediniz. Ben Hile Çıktığından beri kullanıyorum ban yemedim.

Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
beyler arkadaş doğru söylüyor pubg ban atıyor 10 yıl kendimden bahsedicem 4 yıllık hesap 80 lvllık 2 sene boyunca royalpaslı ve ben çok dıkkatlı kullanırım hıleyı 6 kil üstü almam çok oynamam günde 2 saat 2 yıl boyunca dıkkatli oynadım hıc bır sekılde ban yemedım ama 10 dk once 10 yıl yedim benim için sıkıntı yok ama dikkatli olunmalı bu arada aimde açmadım sadece adam görme hıleyıde prof sekılde kullandım adamı ızlıyordum bellı etmeden açıga çıkınca pusu seklınde vururum+ dedektıftim :D dikkat edin 4 yıllık dolu hesap gıttı onemlı degıl şahsen kolay gele
Dedektifler Sağolsun Acımıyorlar. :)

always and forever
Co - Admin
Ödüller
11
4 HİZMET YILI
Merhabalar

Öncelikle geçmiş olsun. PUBG Mobile için gelen son güncellemeden sonra ekip arkadaşlarım ve ben EzPUBGM hilesini 10 gün boyunca günde 10-15 maç atarak test ettik. Test esnasındaki hesapların hepsi yeni açılmış ve daha önce hiçbir şekilde ban yememiş hesaplardı. Bazı arkadaşlarım sadece ESP legit oynarken bazı arkadaşlarım da -ben de dahil olmak üzere- ESP + Aimbot (rage) şekilde oynadık ve herhangi bir ban durumu ile karşılaşmadık. Sonuç olarak EzPUBGM veya başka bir oyun için olan hileden ban yemeniz çok olası bir durumdur çünkü 3. parti bir uygulama inject ettiğiniz andan itibaren bu riski alıyorsunuz. İyi forumlar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...