Pubg ban yememe hk gözlemlerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Pubgde hesabı ilk açtınız 3 4 el 10 kili aşmayın ve şüpheli vuruşlar yapmayın görün sonra vurun çok arka arkaya takır takır birilerini vurmayın eskiden 2 elde biraz abartıp ban yiyordum 3 4 el safe kalın oyunun gözlemi biraz daha düşüyor 6 7. maçlarda biraz daha rahat oynayabilirsiniz.

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Pubgde hesabı ilk açtınız 3 4 el 10 kili aşmayın ve şüpheli vuruşlar yapmayın görün sonra vurun çok arka arkaya takır takır birilerini vurmayın eskiden 2 elde biraz abartıp ban yiyordum 3 4 el safe kalın oyunun gözlemi biraz daha düşüyor 6 7. maçlarda biraz daha rahat oynayabilirsiniz.
Sağol dostum böyle oynarsam ban yer miyim düşer mi ihtimalim

Amazon Uzmanı
Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Sistem smooth ve aim lock kullanım hızlarına göre bunu tespit edebiliyor yani kaçış malesef yok.

Onaylı Üye
Ödüller
4
Sosyal
6 HİZMET YILI
Dün ezPUBGM 2.2 sürümü için oynadım, yaklaşık 2 oyun ve henüz banlanmadım, oynayacağım, yasakların genişledikçe daha fazla gerçekleştiğine inanıyorum.

Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Sağol ol kanka oyunu oynarken bu dedigini uygulayacağım.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
3 HİZMET YILI
şuan 57 lvl main hesabımda kullansam ban atarmı
daha önceden kullanıyodum hesapta bazıları ban yemiş pekk güvenemiyorum

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
ben de böyle oynuyorum işe yarıyor

Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Hileyi aktif çıktığı günden beri kullanmaktayım. Kaynanamın nikahı kadar belli ettim gene ban yemedim. Ban yiyenlerinde şahsi problemlerden kaynaklı olabileceğine inanıyorum.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
main hesaplarınızla kullanmayın arkadaşlar.Aim Çalıştırcaksanız gövdeye ayarlayın.Yeni antiban sistemleri çok iyi ...

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Hileyi aktif çıktığı günden beri kullanmaktayım. Kaynanamın nikahı kadar belli ettim gene ban yemedim. Ban yiyenlerinde şahsi problemlerden kaynaklı olabileceğine inanıyorum.
önce 10 dk. attı sonra girdim hile açık değildi oyun ortasında 10 yıl verdi. sonra tekrar girdim 10dk. ya çevirmişler. on dak. bekledim yine 10 yıla dönüş hiç birşey anlamadım

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
knk arama kısmından sorunu yaz bi konu açmışlardı bunun hakkında biri bahsetmişti ban yememek için yapılması gerekeni ben pubg oynamıyorum ama okumustum çözümünü

Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
tamamen legıt oynarak ıncelemeye dusmeden cok daha uzun surede ban yıyebılırsınız suan hıle ud

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
kanka her turlu atıyor benim hesap gg oldu bosuna acma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...