14 Ocak 2025 #1 cicek0 C Onaylı Üye Katılım 5 Nis 2019 Mesajlar 68 Tepki puanı 2 Ödüller 6 Yaş 28 7 HİZMET YILI Dün 1 saat hesaba girdim hileyi belli etmeden oynadığım halde ban yedim 3 leş ile eskiden bu kadar çabuk atılmıyordu şimdi hemen atılıyor sorun neyden kaynaklı Sitenin Hilesini Kullanıyorum..
Dün 1 saat hesaba girdim hileyi belli etmeden oynadığım halde ban yedim 3 leş ile eskiden bu kadar çabuk atılmıyordu şimdi hemen atılıyor sorun neyden kaynaklı Sitenin Hilesini Kullanıyorum..
Çözüm #Adc Main 16 Ocak 2025 Sitede ki pubg hilesi detection durumunda olduğu içindir muhtemelen işin sonunda pub ve free bir ürün kullanıyorsunuz ban yemeniz gayet doğal bir şey.
Sitede ki pubg hilesi detection durumunda olduğu içindir muhtemelen işin sonunda pub ve free bir ürün kullanıyorsunuz ban yemeniz gayet doğal bir şey.
16 Ocak 2025 Moderatör #2 #Adc Main Admin Katılım 9 Eki 2017 Mesajlar 13,541 Çözümler 1,051 Tepki puanı 3,384 Ödüller 22 8 HİZMET YILI Sitede ki pubg hilesi detection durumunda olduğu içindir muhtemelen işin sonunda pub ve free bir ürün kullanıyorsunuz ban yemeniz gayet doğal bir şey. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Sitede ki pubg hilesi detection durumunda olduğu içindir muhtemelen işin sonunda pub ve free bir ürün kullanıyorsunuz ban yemeniz gayet doğal bir şey.